Toggle Nav
Wagen ( )

Beauty Kit - Eyes

99,00 €

Het pakket Beauty Kit - Eyes bevat twee van onze bestsellers Eye Lash Enhancer Serum (6 ml) en Brow Enhancer Serum (6 ml) - een kit die perfect is voor degenen die meer haargroei willen op zowel wenkbrauwen als wimpers.

Op voorraad

Met de Beauty Kit - Eyes krijgt je onze bestseller Eye Lash Enhancer Serum (6 ml) en ons wenkbrauwserum Brow Enhancer Serum (6 ml).

Met een regelmatig gebruik (‘s ochtends en ‘s avonds) worden je wimpers dikker en glanzender en meer krullend. Je wenkbrauwen zullen na één week al dikker en natuurlijk gevormd zijn.

Redensyl™ & Biosaccharides™

Het baanbrekende ingrediënt uit Zwitserland, Redensyl, won in 2014 de 'In-Cosmetics Silver Awards' in de categorie voor 'Beste ingredient voor persoonlijke verzorging' vanwege de wetenschappelijke innovatie waarbij het gebruik van groene chemie, met focus op stamcellen, de haargroei stimuleert en haaruitval vermindert.

In 10 dagen demonstreert Redensyl 214% langere wimpers vergeleken met onbehandelde wimpers. Uit studie is gebleken dat Biosaccharides, een andere actieve ingrediënt, een verhoogde overlevingskans van haarfollikels laat zien in de groeifase met maar liefst 32%.

Brow Enhancer Serum

Brow Enhancer Serum maakt wenkbrauwen op een natuurlijke manier dikker, voller en gezonder in slechts enkele weken tijd!

Redensyl™, een bekroond complex dat zijn pijlen richt om stamcellen die haargroei stimuleren en haaruitval afremmen.

Eye Lash Enhancer Serum

Eye Lash Enhancer Serum stimuleert de groei van je wimpers door de unieke combinatie van klinisch bewezen actieve ingrediënten. In het hart van de formule zit het bekroonde ingrediënt Redensyl™.

Deze innovatieve stimulator voor haargroei is gecombineerd met marine glycogeen dat het effect van haargroei tijdens de groeifase stimuleert en verstevigd.

Inbegrepen in het pakket

1x Brow Enhancer Serum

1 x Eye Lash Enhancer Serum

Aqua Vp / Methacrylamide / Vinyl, Imidazole, Copolymer, Glycerin, Sodium, Carbomer, Glycogen, Caprylyl, Glycol, Hexylene, Glycol, Potassium, Sorbate, Glycine, Larix, Europeea, Wood, Extractsodium, Metabisulfite, Camelia, Sinensis, Leaf Extract, Zinc, Chloride,

Brow Enhancer Serum

  1. Breng het serum aan op de wenkbrauwen, in de richting van de haargroei, met behulp van een speciaal ontworpen wenkbrauwborstel. Laat het drogen voordat je make-up aanbrengt.
  2. Voor het beste resultaat breng je het Serum ‘s ochtends en ‘s avonds aan totdat je het gewenste resultaat bereikt hebt.

Wanneer je het gewenste resultaat behaald hebt door de dagelijkse behandeling, raden we aan dat je het Brow Enhancer Serum nog enkele keer per week gebruikt om het resultaat te behouden.

Eye Lash Enhancer Serum

  1. Breng het serum zachtjes op de basis van de wimpers aan, net zoals je bij een eyeliner zou doen.
  2. Voor het beste resultaat breng je het serum ‘s morgens en ‘s avonds aan. Wacht totdat het serum droog is voordat je make-up aanbrengt.

Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, raden we aan om het Eye Lash Enhancer Serum 2-3 keer per week te gebruiken om het effect te behouden en je langere en dikkere wimpers te verstevigen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beauty Kit - Eyes
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions