Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
11 Sep 2019

3 simpele hacks zodat je zelfbruiner langer blijft zitten!

11 Sep 2019
3 simpele hacks zodat je zelfbruiner langer blijft zitten!

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt; de zelfbruiner wordt vlekkerig, ongeacht hoe grondig je het aanbrengt, of het vervaagt na een of twee dagen. We geven je de beste tips over hoe je je zelfbruiner kunt voorbereiden en behouden voor een langdurig, gelijkmatig en prachtig resultaat elke keer.

Zelfbruiner, wat een geweldige uitvinding! Het is geschikt voor alle huidtypen en je kunt de intensiteit meestal zelf aanpassen. Daarnaast, het allerbelangrijkste, je krijgt hetzelfde zomerse frisse resultaat als na een week op het strand van de Riviera, maar zonder de huid bloot te stellen aan gevaarlijke UV- straling.

Het is niet altijd het gemakkelijkst om het gewenste resultaat te krijgen, vooral niet als je een zelfbruiner beginner bent. Afhankelijk van je bestaande huidverzorgingsroutine kan het resultaat variëren, maar met een paar eenvoudige tips zie je waarschijnlijk een aanzienlijk verschil:

Scrub meer! - Regelmatige peelings van de huid doet wonderen, niet alleen als het gaat om zelfbruining, maar ook voor de huid in het algemeen. Het stimuleert de celvernieuwing, het verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een gelijkmatigere en gladdere huid. Wanneer je vervolgens een zelfbruiner aanbrengt, krijgt het product een nieuwe, frisse huid om mee te werken. Het ontwikkelt zich gelijkmatiger en gaat veel langer mee in vergelijking met een huid die in weken niet is geëxfolieerd.

Hydratatie is key - De huid wordt voortdurend vernieuwd en voor een optimale flow in dit proces heeft de huid hydratatie nodig, ongeacht het huidtype. Een uitgedroogde huid zal strak en soms schilferig aanvoelen en je mooie zelfbruiner zal zowel snel als ongelijk vervagen. Geef je huidverzorgingsroutine een boost met een hydraterend serum (bijvoorbeeld Face Serum) en breng zo nu en dan een hydraterend gezichtsmasker aan. Houd de huid tijdens de herfst en winter extra in de gaten, omdat deze de neiging heeft om meer uitgedroogd en droog aan te voelen dan normaal.

Gun jezelf de tijd - wanneer de tijd kort is en je moe bent na een lange dag op het werk, staat je huidverzorgingsroutine niet altijd bovenaan de prioriteitenlijst. Neem die extra minuut (of twee) in de badkamer, vooral als het gaat om het aanbrengen van zelfbruiner wanneer een gelijkmatige resultaat extra belangrijk is.

Ontdek ons ​​assortiment zelfbruiners! We hebben twee innovatieve producten ontwikkeld, beide supergemakkelijk te gebruiken. Je kunt het resultaat aanpassen en beide zorgen voor een mooi, natuurlijk resultaat.

 

Self-Tan Drops

Meng deze geconcentreerde druppels met optionele dagcrème of zonbescherming (het kan ook direct op de huid worden gebruikt) en zie hoe er geleidelijk een gouden tint ontwikkelt. Het is een lichtgewicht en duurzame olie die hydraterend hyaluronzuur en vitamine E bevat en zorgt voor verzorging en bescherming van de huid. Test en pas het aantal druppels aan, afhankelijk van de gewenste intensiteit. De druppels hebben een frisse geur en ze vlekken niet. Als je ze op het lichaam gebruikt, wacht dan ongeveer 20-30 minuten voordat je kleding aantrekt om te zorgen dat het product volledig door de huid is opgenomen.

Hydrating Self-Tan Pads

Hydratatie, verzorging en kleur - alles terwijl je slaapt en herstelt, kan het nog beter worden? Onze Self-Tan Pads met een ingebedde, innovatieve formule geven 's nachts een natuurlijke, door de zon gekuste kleur, terwijl ze zoveel conditioneren en hydrateren dat je zelfs geen nachtcrème nodig hebt. Bevat Kukui-notenolie en extract van Cactus Flower. Eén pad gaat lang genoeg mee om zowel over gezicht, nek en borst aan te brengen (en vergeet de oren niet!) De pads zijn "kussenbestendig" voor vlekken op kleding of in bed.