Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
11 Sep 2019

Zweedse influencer Natasa Gavrić (@glowbynats) geeft ons haar beste zelfbruiner hacks!

11 Sep 2019
Zweedse influencer Natasa Gavrić (@glowbynats) geeft ons haar beste zelfbruiner hacks!

Glow glow glow (en nog beter: een gouden glow!), We kunnen er geen genoeg van krijgen. De Zweedse beauty-junkie Natasa Gavrić, ook bekend als @glowbynats, leidt in een paar eenvoudige stappen de weg naar een gezonde, door de zon gekuste huid. Ze is al vanaf het begin fan van onze Self-Tanning pads, lees meer over waarom en steel haar beste hacks om het hele jaar door een frisse teint en uitstraling te krijgen.

Natasa, vertel eens wat over jezelf! Wie ben je, wat doe je als je geen @glowbynats bent en hoe is je interesse in huidverzorging en glow begonnen?

Ik ben een 27-jarige beauty nerd uit Göteborg, Zweden. Ik werk in marketing en breng mijn niet-werkdagen (en soms nachten) door met het fotograferen van gezichtscrèmes op marmeren trays. Mijn interesse voor schoonheid begon in de vroege tienerjaren toen ik YouTube ontdekte en volledig oog in oog kwam te staan ​​in make-up tutorials. Tijdens de latere tienerjaren kreeg ik enkele klassieke huidproblemen en nam de interesse in huidverzorging het over. Tegenwoordig heb ik geen voorkeur, maar hou ik van alle beauty!

Zelfbruiners voor het gezicht kunnen in honderden verschillende versies worden gekocht, hoe komt het dat de Hydrating Self-Tan Pads een favoriet werden?

Eerst en vooral is het belangrijk om een zelfbruiner te kiezen dat compatibel is met je huidtint om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen. Investeer in een variant waar je geleidelijk de kleur naar wens kunt opbouwen. Daarom hou ik van de pads! Ze geven snelle (maar in het begin nogal subtiele) resultaten en ze zijn echt volledig “fool proof, dus perfect voor de beginner. Ik hou ook echt van het formaat zelf. Ik heb nog nooit eerder een zelfbruiner in een pad gezien. Super handig om mee te nemen!

Hoe ziet je avondroutine eruit en wat zijn je beste tips voor een gelijkmatige zelfbruiner?

Mijn huid is behoorlijk droog (vooral in de winter) en we weten allemaal dat een droog oppervlak de ergste vijand van je zelfbruiner is! Voor een gelijkmatig en gloeiend resultaat heb ik de volgende routine:

  • Grondige reiniging, ik gebruik graag een tweetrapsreiniging met olie + watergebaseerde reiniging in combinatie.
  • Een milde peeling, zoals een AHA-serum of als je gevoelig bent, kies dan een mooie peeling met enzymen.
  • Ik kies ervoor om een ​​rijkere nachtcrème aan te brengen, maar voel je vrij om te kiezen wat het beste bij je huid past. Als je je huid helemaal niet droog voelt, kun je de gezichtscrème negeren en doorgaan naar de volgende stap.
  • Last but not least gebruik ik de pads! Neme er gewoon een uit de pot en veeg gelijkmatig over het gezicht, de hals en de decolleté.

Het allerbelangrijkste aan zelfbruinen in het algemeen is het goed voorbereiden van de huid. Haast je niet en verhoog geleidelijk voor een natuurlijk resultaat, geduld is je beste vriend!

Foto 1 is gemaakt voor gebruik, foto 2 is gemaakt na 3 dagen gebruik van de Hydrating Self-Tan Pads. 

Je hebt onlangs ook onze opnieuw gelanceerde Self-Tan Drops geprobeerd, wat is je eerste indruk ervan en hoe zou je deze samen met de pads in een wekelijkse routine combineren?

Ik vind ze erg leuk! Ze zijn zo gemakkelijk te mengen in je dagcrème (of nachtcrème als je ze liever 's nachts gebruikt). Als je een echte pro-zelfbruiner bent, zijn ze perfect, omdat je de kleur kunt aanpassen. Voor mijn huidskleur (in de meest bleke toestand) is één druppel perfect om het een beetje te "bronzen" en niet volledig transparant te zijn, terwijl 2-3 druppels een echt mooie, door de zon gekuste look geven.

Ik heb een combinatie van druppels en pads gevonden die goed werkt voor mij en deze ziet er zo uit:

  • Ik begin de week (eerste 1-3 dagen) met de druppels overdag / 's nachts aan te brengen om snel kleur op te bouwen.
  • Als stap twee gebruik ik de pads om de andere nacht voor de rest van de week om de kleur te behouden. Ik exfolieer regelmatig, maar ervaar dat de "tan" constant is en natuurlijk en gloeiend blijft met deze routine.
zweedse-influencer-natasa-gavri263-glowbynats-geeft-ons-haar-beste-zelfbruiner-hacks