Needle Head 0.5mm Face (Refill)

ANTI-AGING EN VERSTEVIGING
SKU
OBSK18013
19 €
Gratis verzending vanaf €30 | Levering binnen een werkdag | Garantie resultaats

Naaldkop 0,5 mm Face Refill is een verwisselbare naaldkop voor onze Skin Roller. De naaldlengte is geschikt voor u die met anti-aging wil werken, zowel in termen van fijne lijntjes en rimpels als verloren stevigheid in de huid. Voel je vrij om te combineren met je favoriete serum voor het beste effect.

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPES / MAT / DOFFE HUID / PREMATURE VEROUDERDE HUID

✓ Anti-aging, verstevigen en aanscherpen

✓ Acne littekens en andere oppervlakkige littekens

✓ Ongelijkmatige pigmentatie en huidstructuur

✓ Fijne lijntjes & rimpels

✓ Vergrote poriën

✓ Haaruitval

Behandel altijd met scherpe naalden om letsel te voorkomen en maximale resultaten te krijgen. Het is belangrijk dat u uw naaldkop vervangt wanneer het tijd is voor de volgende behandelingscyclus.

Gegevens

Skin Roller en microneedling - hoe werkt het?

De microneedling-methode is een zachte manier om het eigen natuurlijke genezingsproces van de huid te stimuleren en de celvernieuwing te versnellen door een "verwonding" aan het huidoppervlak te simuleren die op zijn beurt verschillende processen in de huid initieert.

Wanneer u uw Skin Roller (ook wel dermaroller genoemd) gebruikt, dringen honderden microneedles de bovenste laag van de huid binnen, wat naast verhoogde celvernieuwing ook bijdraagt aan een verhoogde productie van collageen en elastine en een tot 300% betere absorptie van onmiddellijk volgende huidverzorgingsproducten zoals serum, gezichtsmasker of olie.

Behandelingsgebieden voor Skin Roller met naaldkop 0,5 mm gezicht

 • Acnelittekens en andere oppervlakkige littekens
 • Ongelijke pigmentatie en huidstructuur
 • Fijne lijntjes & rimpels
 • Vergrote poriën
 • Striae
 • Haaruitval

Let op

Houdt er rekening mee dat Skin Roller niet mag worden gebruikt als u:

 • Zwanger bent of borstvoeding geeft
 • Lijdt aan inflammatoire acne en/of open zweren op uw huid;
 • Lijdt aan een dermatologische aandoening en/of vatbaar bent voor littekens

Materiaal

De naalden zijn gemaakt van Japans chirurgisch staal gelegeerd met sterling zilver. De handgreep is in zink gegoten, waardoor een optimale balans ontstaat.

Studies

Inbegrepen in deze kit

1 x 0,5 mm voor Face (600 naalden)

Welke naaldkop moet ik gebruiken?

Ongeacht welke naaldkop u gebruikt en of u uw gezicht of lichaam wilt behandelen, de handgreep is compatibel met al onze naaldkoppen.

 • 0,2 mm gezicht - Perfecte naaldkop voor u met een gevoelige en / of dunne huid. Ook aanbevolen voor de jongere huid voor preventieve doeleinden en voor gebruik op de huid rond de ogen die extra gevoelig is. Perfect voor de beginner!
 • 0,5 mm gezicht - Aanbevolen voor diegenen die een maximaal anti-verouderingseffect willen. Perfect om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen, maar ook geweldig voor de huid die een strakker en verstevigend effect nodig heeft.
 • 0,5 mm Lichaam - Dezelfde naaldlengte als voor het gezicht, maar met een bredere naaldkop om grotere delen van het lichaam te kunnen bedekken.

Als u twijfelt maar nieuwsgierig bent, kunt u de behandeling starten met Face 0.2 mm. Als u zich prettig voelt, schakelt u over naar Face 0,5 mm voor maximale resultaten. Het is uitstekend om de verschillende naaldkoppen op alle delen van het lichaam te gebruiken, zoals decolleté, handen of knieën. Test het zelf en volg de instructies en routines zorgvuldig.

Instructies

Lees en volg altijd de instructies en aanbevelingen zorgvuldig voordat u met uw behandeling begint.

Hygiëne is van vitaal belang

Hygiëne is van het grootste belang bij het werken met micronaalden. Zorg er altijd voor dat uw dermoller voor gebruik wordt schoongemaakt en bewaar deze altijd met de meegeleverde plastic hoes. Gebruik het gereedschap op een schone en droge huid. Voor gemakkelijke snelle reiniging - gebruik Sanitizing Spray (opmerking niet inbegrepen).

Hoe vaak moet ik mijn dermaroller gebruiken?

Om maximale resultaten uit uw behandeling te krijgen, is het belangrijk om geduld te hebben, consistent te zijn en om de huid tussen de beurten te laten rusten, dit is wanneer de resultaten komen! Wij bevelen de volgende regelingen aan: Gebruik de dermaroller eenmaal per dag (in de avond), gedurende vijf opeenvolgende dagen. Laat de huid rusten en herstel gedurende vijf dagen. Begin vervolgens vanaf het begin met vijf dagen en vijf dagen rust. De 5/5 cyclus moet 2 maanden herhaald worden en laat uw huid daarna minimaal 1 maand rusten. Als u vervolgens een nieuwe cyclus wilt starten, raden we u aan over te schakelen naar een nieuwe naaldkop voor het beste effect en resultaat. U vindt hier alle afzonderlijke naaldkoppen.

Stap voor stap

Voer je gebruikelijke reinigingsroutine uit en droog je huid. Rol met een gelijkmatige druk in totaal 2-4 minuten heen en weer over de huid. Zet extra druk op probleemgebieden en rol in verschillende richtingen voor het beste effect; verticaal, horizontaal en diagonaal en van links naar rechts en vice versa. Breng na gebruik van de Skin Roller een serum (bij voorkeur Face Serum of Rejuvenating Serum) aan op behandelde gebieden of op het hele gezicht. De microkanalen gecreëerd door de naalden zijn het meest ontvankelijk gedurende de eerste 3-5 minuten. Voor het beste effect laat u uw serum 15-60 minuten alleen op de huid inwerken voordat u andere huidverzorgingsproducten aanbrengt. Gebruik uw serum ook tijdens de "rustdagen". Tijd voor schoonmaken! Zorg er altijd voor dat de dermaroller schoon is voor en na de behandeling, gebruik bijvoorbeeld Sanitizing Spray Bewaar tussen de behandelingen de naaldkop in de plastic hoes.

Tip! Probeer onze Microneedling patches met 100% Hyaluronzuur voor een extra specifiek behandelend effect onder de ogen.

Video Instructor
video
play
video
play
play
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Gerelateerde producten