Toggle Nav
Wagen ( )

Skin Roller 3 in 1

79,00 €

Maximaliseer uw huidverzorging en krijg snel resultaten zonder concessies te doen aan de gezondheid van uw huid. Skin Roller 3 in 1 wordt geleverd met 3 soorten en verwisselbare naaldkoppen om zowel gezicht als lichaam te kunnen behandelen. De behandeling stimuleert het celvernieuwingscproces van de huid, draagt bij aan een gelijkmatigere huid en biedt tot 3x betere opname van actieve ingrediënten. 

 • Zachte, efficiënte behandeling met snelle, zichtbare resultaten*
 • Stimuleert de celvernieuwing van de huid
 • Bevat 3 afzonderlijke en verwisselbare koppen
 • Verhoogt de absorptie met 3x
 • De ultieme toevoeging aan uw schoonheidsroutine

*Resultaten zijn individueel en kunnen verschillen

BeschikbaarheidOp voorraad

Hoe werkt microneedling en de Skin Roller?

Microneedling methode omvat het zachtjes stimuleren van het eigen genezingsproces van de huid en het versnellen van celvernieuwing door een ''schade'' aan het huidoppervlak te simuleren die op zijn beurt verschillende processen in de huid initeert. 
Bij gebruik van de Skin Roller (ook wel dermaroller genoemd) dringen honderden micronaalden de bovenste laag van de huid binnen, wat naast een verhoogde celvernieuwing ook bijdraagt aan een verhoogde productie van collageen en elastine en tot 3x betere opname van direct daaropvolgende huidverzorgingsproducten zoals een serum of masker.

Behandelgebieden:

 • Acnelittekens en andere oppervlakkige littekens
 • Ongelijke pigmentatie en huidtextuur
 • Fijne lijnen en rimpels
 • Vergrote poriën
 • Striae
 • Haaruitval

Welke naaldkop moet ik waarvoor gebruiken?

 • 0,2 mm voor gezicht - Goed model voor mensen met een gevoelige en/of dunne huid. Ook aanbevolen voor jongere huid voor preventieve doeleinden en voor gebruik rond de ogen, wat extra dun is. Perfect voor de beginner!
 • 0,5 mm voor gezicht - Aanbevolen voor degenen die een maximaal anti-aging effect willen. Ideaal voor het verminderen van de zichtbaarheid van lijnen en rimpels, maar ook goed voor voor het aanpakken van een slappe huid.
 • 0,5 mm voor het lichaam - een bredere naaldkop met 1080 naalden om grotere delen van de huid op het lichaam te behandelen, zoals dijen of buik

Als u het niet zeker weet maar het wel wilt proberen, kunt u de behandeling beginnen met de naaldlengte van 0,2 mm en zien hoe het voelt. Zodra u zich op uw gemak voelt, verandert u naar 0,5 mm voor maximale resultaten. Het is uitstekend om de verschillende naaldkoppen te gebruiken op alle delen van het lichaam, bijvoorbeeld decolleté, handen of knieën. Probeer ze uit en volg de instructies en procedures zorgvuldig.

Materiaal naalden

Swiss Clinic is de enige leverancier van dermarollers die zijn vervaardigd met behulp van een tweestaps galvaniseermethode. De basis van de naald is gevormd in roestvrij staal, vervolgens geplateerd in sterling zilver. Dit is gunstig omdat zilver zachter is en daarom de naald precies zo kan worden gevormd als gewenst. Bovendien vermindert zilver het risico op allergische reacties.

Wat is het verschil tussen onze Skin Roller en andere dermarollers die online beschikbaar zijn?

Lees hier alle 5 de verschillen!

Houd in gedachten

Vermijd behandeling als:

 • U open wonden heeft
 • U lijdt aan dermatologische aandoeningen of vatbaar bent voor littekens (keloïden)
 • U zwanger bent of borstvoeding geeft


ISO 9001 voor kwaliteit and ISO 14001 voor milieu en klimaat.

Studie Microneedling

Inbegrepen in het pakket

1x 0,2 mm voor gezicht (600 naalden)
1x 0,5 mm voor gezicht (600 naalden)
1x 0.5mm voor lichaam (1080 naalden)

Lees en volg altijd de instructies en aanbevelingen zorgvuldig voordat u met uw behandeling begint.

Hygiëne is van vitaal belang

Hygiëne is van het grootste belang bij het werken met micronaalden. Zorg er altijd voor dat uw dermoller voor gebruik wordt schoongemaakt en bewaar deze altijd met de meegeleverde plastic hoes. Gebruik het gereedschap op een schone en droge huid. Voor gemakkelijke snelle reiniging - gebruik Beauty Accessory Cleaning Spray (opmerking niet inbegrepen).

Hoe vaak moet ik mijn dermaroller gebruiken?

Om maximale resultaten uit uw behandeling te krijgen, is het belangrijk om geduld te hebben, consistent te zijn en om de huid tussen de beurten te laten rusten, dit is wanneer de resultaten komen! Wij bevelen de volgende regelingen aan:

 • Gebruik de dermaroller eenmaal per dag (in de avond), gedurende vijf opeenvolgende dagen.
 • Laat de huid rusten en herstel gedurende vijf dagen. Begin vervolgens vanaf het begin met vijf dagen en vijf dagen rust.
 • De 5/5 cyclus moet 2 maanden herhaald worden en laat uw huid daarna minimaal 1 maand rusten.
 • Als u vervolgens een nieuwe cyclus wilt starten, raden we u aan over te schakelen naar een nieuwe naaldkop voor het beste effect en resultaat. U vindt hier alle afzonderlijke naaldkoppen.

Stap voor stap

 1. Voer je gebruikelijke reinigingsroutine uit en droog je huid.
 2. Rol met een gelijkmatige druk in totaal 2-4 minuten heen en weer over de huid. Zet extra druk op probleemgebieden en rol in verschillende richtingen voor het beste effect; verticaal, horizontaal en diagonaal en van links naar rechts en vice versa.
 3. Breng na gebruik van de Skin Roller een serum (bij voorkeur Face Serum of Rejuvenating Serum) aan op behandelde gebieden of op het hele gezicht. De microkanalen gecreëerd door de naalden zijn het meest ontvankelijk gedurende de eerste 3-5 minuten. Voor het beste effect laat u uw serum 15-60 minuten alleen op de huid inwerken voordat u andere huidverzorgingsproducten aanbrengt. Gebruik uw serum ook tijdens de "rustdagen".
 4. Tijd voor schoonmaken! Zorg er altijd voor dat de dermaroller schoon is voor en na de behandeling, gebruik bijvoorbeeld Beauty Accessory Cleaning Spray.
 5. Bewaar tussen de behandelingen de naaldkop in de plastic hoes.

Tip! Probeer onze Microneedling patches met 100% Hyaluronzuur voor een extra specifiek behandelend effect onder de ogen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skin Roller 3 in 1
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions