Toggle Nav
Wagen ( )

Teeth Whitening Pen

39,00 €
Onze meest efficiënte tanden bleek - perfect voor degenen die weinig tijd hebben en die een gemakkelijke verfrissing willen. Teeth Whitening Pen is gemakkelijk, snel en voorzichtig vermindert verkleuring en zorgt voor een schitterende uitstraling, zie de resultaten na slechts 2-4 dagen!

 • Perfect als je voor het eerst tanden probeert te bleken
 • Borstelapplicator voor toegang tot elke tand
 • Optimale oplossing voor degenen die altijd onderweg zijn
 • Geen tandenbitjes nodig - gewoon rechtstreeks op de tanden poetsen
 • Perfect voor lokale behandeling
 • Dezelfde zachte formule als ons bleeksysteem
 • Duurt ongeveer 20 behandelingen
BeschikbaarheidOp voorraad

Wittere tanden krijgen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Dromen over wittere tanden maar moeilijk om de tijd ervoor te vinden? Benieuwd naar het bleken van tanden, maar heb je het nog nooit geprobeerd? Dan is de tandenbleekpen precies de juiste optie voor u. Deze efficiënte oplossing bevat dezelfde formule als ons bestverkopende whitening-system, maar wordt geleverd in een borstelapplicatorontwerp waarvoor geen tandheelkundige spalken nodig zijn.

Teeth Whitening Pen is ook perfect als een gemakkelijke verfrissing als u uw tanden bleekt in een kliniek, of als u lokaal een paar specifieke tanden moet behandelen en u niet de noodzaak voelt om alle tanden te behandelen.

Wat is het verschil tussen tandenbleekpen en bleeksysteem?

De formule is exact hetzelfde in beide producten. Whitening System bevat 3 x 3 ml gel en wordt aanbevolen als u regelmatig uw wilt tanden bleken en weet dat u meestal hele tandrijen behandelt, terwijl Whitening Pen 2 ml bevat.

Whitening Pen is perfect als u voor het eerst het bleken van tanden probeert, als u slechts enkele specifieke tanden wilt bleken en als u op zoek bent naar een sneller product waarvoo geen spalken nodig zijn. Als u echter de beste en snelste resultaten wilt, moet u het Whitening System kiezen. De kenmerkende tandspalken drukken de gel tegen de tanden en zorgen daarom voor een meer geconcentreerd effect.

Contains: 2 ml teeth whitening gel

All ingredients::

Propylene Glycol, Glycerin, Aqua, Sodium Bicarbonate, Carbomer, Cellulose Gum, Triethanolamine, PVP, Menthol, Mica, Hydrogen Peroxide, CI 77891

 • Poets je tanden grondig voordat je met de behandeling begint.
 • Draai met de klok mee aan de onderkant van de pen om de gel door de borstel te krijgen.
 • Draai voor een optimale dosering een gaatje per tandrij. Begin met aanbrengen op één tandrij en herhaal dit voor de tweede rij.
 • Nadat je de gel hebt aangebracht, laat je deze ongeveer 15 minuten op de tanden drogen, dan ben je klaar!
Merk op dat de eerste keer dat u het product gebruikt, u meer dan een volledige draai moet draaien om de gel naar de top te brengen. Dit is alleen de eerste keer vereist.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Teeth Whitening Pen
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions

upsell products