Cryogel Body Serum

REDUCERA OCH FÖREBYGG, FÖR EN SLÄTARE HUD
SKU
OBCG17001
64 €
Free shipping on orders above £55 | Delivery in 1-2 days | Guaranteed results

Optimal skulpturerende hudserum med en innovativ miks av de nyeste aktive ingrediensene på markedet. Forbedrer blodsirkulasjonen og reduserer fettcellenes størrelse, noe som resulterer i fastere hud samt synlig reduserte cellulitter og strekkmerker. Inneholder blant annet Corallina som bidrar til redusert fettdannelse når man sover og øker fettforbrenningen når man er aktiv på dagtid. Gir maksimal effekt når den brukes sammen med Skin Roller Body. Sammen utgjør de Skin Resculpting Kit.

Details

Et hudserum som reduserer kroppsfett og booster huden med energi

Med synlige resultater bekjemper Cryogel Body Serum kroppsfett på blant annet ben, armer og mage. Cellulitter og strekkmerker blir redusert og huden blir jevnere.

Hudserumet kleber seg ikke fast, men absorberes raskt av huden og gir en oppfriskende følelse.

Antiseptiske og fuktighetsbevarende ingredienser med antioksidanter

Takket være ingredienser som VitaShape, koffein og mentol samt spesielt Corallina og Pentavitin blir huden fastere på en naturlig og sunn måte. VitaShape er et celledyrkingsekstrakt som er rik på antioksidanter. Den behandler effektiv strekkmerker i fettvevet takket være egenskaper for drenering og anti-fett. Koffein er en antioksidant som stimulerer blodstrømmet og forbedrer sirkulasjonen.

Den bidrar til redusering av avleiringer og størrelsen på fettcellene, som er det som gir huden groper og ujevnheter – det vi kaller for cellulitter. Mentol sies å være antiseptisk, kjølende, oppfriskende og sirkulasjonsstimulerende. Gir huden en herlig forfriskende følelse.

Menthol sägs vara antispektisk, kylande, uppfriskande och cirkulationsstimulerande. Ger huden en härlig svalkande känsla.

Cronobiological Contouring Corallina

Takket være Corallina arbeider Cryogel Body Serum hele døgnet gjennom:

- Kronobiologiske effekter
Reduserer fettcellenes appetitt når man sover og forbrenner fett på dagtid.

- Omvendte effekter
Øker kollagenproduksjonen og reduserer produksjonen av fettceller.

Pentavitin

Pentavitin Saccharide Isomerate både roer ned huden og holder på væske for å motvirke tørrhet. Effekten blir at huden holdes fuktig og myk på en effektiv måte.

  • Cellulitter og strekkmerker blir redusert og huden blir jevnere.
  • Huden blir fastere på en naturlig og sunn måte.
  • Bidrar til redusering av avleiringer og størrelsen på fettcellene.

Inkludert i pakken

1x Cryogel Body Serum

Aqua (water), Alcohol Denat., Butylene Glycol, Dimeihicone, Glycerin, Peg-8, Menthol, Phenoxyethanol, Saccha-ride Isomerate, Caffeine, Menthyl Lactate, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspoly-mer, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, Parfum (fra-grance), Corallina Officinalis Extract, Bu-tylphenyl Methylpropional, Citric Acid, Sodium Citrate, Linalool, Hexyl Cinnamal Ci 19140 (yellow 5), Ci 42090 (blue 1), Coleus For-skohlii Callus Extract.

Anweisungen

  1. Brukes på tørr og ren hud.
  2. Påføres på områder med cellulitter og/eller strekkmerker. Masser med kraftige sirkelbevegelser til serumet har trukket inn i huden. En forfriskende og kjølende effekt vil merkes.

For optimalt resultat anbefaler vi alltid en sunn livsstil med regelmessig mosjon, balansert kost, nok søvn og tilstrekkelig vanninntak.

Video Instructor
video
play
play
Schreiben Sie eine Bewertung