MICELLAR CLEANSING GEL (125 ML)

ÅTERFUKTANDE RENGÖRING SOM EJ BEHÖVER SKÖLJAS AV
SKU
OBMC16001
28 €
Free shipping on orders above £55 | Delivery in 1-2 days | Guaranteed results

Denne rengjøringsgelen (125ml) har flere funksjoner i ett. Det er et mildt produkt som ikke skal skylles bort. Den er så mild at det nesten føles som å vaske seg med vann. Fjerner raskt urenheter og rester etter sminke mens den beskytter og fukter huden til å se sunn og strålende ut. Inneholder trollhasselvann, kamillevann, kornblomvann og aloe vera.

Details

Micellar Cleansing Gel er en fantastisk all-in-one rengjøringsgele som er så mild at det nesten føles som å vaske seg med vann. Fjerner raskt urenheter og gjør huden skinnende frisk med en vakker glød. Den trengs ikke å skylles bort.

Produktet kan brukes på lepper, ansikt og området rundt øynene.

Gelen inneholder mikroskopiske partikler som kalles miceller. Miceller, som er usynlige for det blotte øye, fungerer omtrent som magneter og plukker opp smuss og sminke. Micellar Cleansing Gel renser forsiktig huden og fjerner urenheter og sminke i ett trinn.

Inkludert i pakken

1x Micellar Cleansing Gel 125ml.

Aqua, Glycerin, Propanediol, Peg-6 Caprylic/capric Glycerides, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Peg-40 Glyceryl Cocoate, Sodium Hydroxide, Sodium Coceth Sulfate, Disodium Edta, Hamamelis Virginiana Leaf Water, Centaurea Cyanus Flower Water, Chamomilla Recutita Flower Water, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ppg-26-buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Anweisungen

Appliser på tørr hud med en bomullspad.
Hold bomullspaden lett over det lukkede øyet for å fjerne sminke og tørk forsiktig av

For å rengjøre området rundt øynene, hold bomullspaden lett over det lukkede øyet

Appliser morgen og/eller kveld
Det er ikke nødvendig å gni eller skylle bort gelen.

Video Instructor
video
play
play

Verwandte Produkte