Skin Roller 3 in 1

SKU
OBSK18010
79 €
Free shipping on orders above £55 | Delivery in 1-2 days | Guaranteed results

Mikronålbehandling er for deg som vil ha maksimalt resultat av din hudpleie. Skin Roller er en mikronålbehandling med tilpasset og utskiftbare nålhoder. Alle de tre nålhodene følger med (3 in 1) slik at du kan behandle hele kroppen. Dette er oppfølgeren til våre tidligere prisbelønte behandlinger. Behandlingen er smertefri, enkel å utføre på egen hånd hjemme og kan bidra til mange positive effekter for huden.*

*Resultatene kan variere.

Details

Hvordan fungerer det?

De utskiftbare nålhodene til Skin Roller består av sølvbelagte mikronåler i japansk kirurgisk stål. Når nålene rulles over huden simuleres en skade i huden. Dette sørger for at kroppens naturlige helingsprosess starter, hudens produksjon av kollagen og elastin stimuleres og nye friske hudceller dannes.

Økt absorbering

Etter behandling, og takket være mikronålene, kan hudens opptak av serum og aktive ingredienser øke med opptil 3x sammenlignet med ubehandlet hud*. Skin Roller sørger dermed for at du får maksimalt ut av din hudpleierutine og dine hudpleieprodukter. Det er et utmerket redskap for anti age-behandling, eliminering av poremasker og for å gi huden spenst og glans.

En sunn hud

Når du drar dermarolleren over huden i forskjellige retninger stimulerer den tilvekst av nytt bindevev og nye hudceller, og det retter igjen ut ujevnheter og gir deg en friskere hud.

3 ulike nålehoder

  • 0,2mm for Face, anbefales for ung, sensitiv og tynn hud f.eks. rundt øynene
  • 0,5mm for Face, anbefales for best resultat
  • 0,5mm for Body, er et bredere nålhode med 1080 nåler for å behandle større hudområder på kroppen som f.eks. lår eller mage

Perfekt start for nybegynnere

Er du usikker men nysgjerrig, kan du begynne å behandle med 0,2mm nållengde og føle deg frem. Når du føler deg bekvem bytter du til 0,5mm for maksimalt resultat. Det går fint å bruke de forskjellige nålhodene på alle deler av kroppen som f.eks. brystkløften, hendene eller knærne. Prøv deg frem og følg instruksjonene og rutinene nøye.

Behandlingsperiode

Vi anbefaler en behandlingsperiode på fem dager i strekk med like langt opphold, slik at huden rekker å hvile og hente seg inn igjen. Når huden har hentet seg inn igjen kan du fortsette med en ny behandlingssyklus. Fortsett på denne måten, fem dagers behandling og fem dagers hvile, i to måneder. Vi anbefaler at du starter en ny behandlingsperiode med et nytt nålhode med spisse nåler, slik at du ikke skader huden, men får et maksimalt resultat. Nye utskiftbare nålhoder til Skin Roller finner du her.

Hygiene er vitalt

Som alltid ved behandling med mikronåler, er renslighet mildest talt viktig. Husk å alltid behandle på tørr, frisk og rengjort hud. Forsikre deg om at din Skin Roller er desinfisert. For å gjøre rengjøringen av Skin Roller enklere, anbefaler vi vår Beauty Accessory Cleaning Spray. Det er dessuten viktig at du er nøye med hvordan du oppbevarer din Skin Roller. Bruk den medfølgende holderen til nålhodet, slik at mikronålene holder seg rene og intakte.

(Produktet Beauty Accessory Cleaning Spray følger ikke med, men anbefales på det sterkeste til rengjøring av din Skin Roller.)

Husk

Ikke gjennomfør behandlinger dersom du:

  • Har åpne sår i huden
  • Lider av hudsykdom eller overdrevet arrdannelse (keloider)
  • Er gravid eller ammer

Studier

*Resultatene kan variere.


Inkludert i pakken:

1x Skin Roller håndtak
1x 0,2mm for Face (600 nåler)
1x 0,5mm for Face (600 nåler)
1x 0,5mm for Body (1080 nåler)

Anweisungen

Rengjør alltid huden først og tørk med et rent håndkle.

Rull frem og tilbake med jevnt trykk i 2-4 minutter i forskjellige retninger (vertikalt, horisontalt og diagonalt) på ønsket område.

Påfør umiddelbart ditt valgfrie serum på området, da mikrokanalene aktiveres i de første 3-5 minuttene.

Rengjør alltid din Skin Roller etter bruk med et antibakterielt middel (f.eks. Beauty Accessory Cleaning Spray).

Oppbevar Skin Rollern med plastdekselet mellom behandlingene i esken.

 

Gjenta behandlingen daglig, om kvelden, i 3-5 dager og la huden hvile like lenge. Gjenoppta deretter behandlingen. Fortsett denne sykkelen i 2 måneder. Vi foreslår at du bruker serumet de dagene du lar huden hvile. La serumet absorbere i 60 minutter før du bruker andre hudpleieprodukter.

La huden hvile i en måned før du starter en helt ny behandling. Start alltid en ny behandling med et nytt nålhode. Det er den beste måten å nå og opprettholde optimale resultater på, både av hygieniske årsaker og for å unngå hudreaksjoner. Nålehodene er lette å ta av og bytte.

Video Instructor
video
play
video
play
play
Schreiben Sie eine Bewertung

Verwandte Produkte