Wat is Microneedling?

Microneedling is een huidverjongende behandeling die zowel thuis als in de kliniek kan worden gedaan. Met behulp van een Skin Roller (ook wel Dermaroller genoemd), die met verschillende micronaalden de huid binnendringt. Deze creëren duizenden microkanalen die een gecontroleerde schade aan de huid veroorzaken. Dit stimuleert de productie van elastine en collageen, het natuurlijke genezingsproces van de huid. Het resultaat is een soepelere, vollere, sterkere en jeugdigere huid.

HET ORIGINEEL - DE MEEST VERKOCHTE SKIN ROLLER VAN NEDERLAND
SWISS CLINIC SKIN ROLLER
KLINISCHE RESULTATEN. TAKE IT HOME
Professionele Microneedling, veilig voor thuisgebruik
Maximaliseer uw huidverzorgingsroutine met onze Skin Roller die de celvernieuwing van de huid stimuleerde en u snelle en zichtbare resultaten geeft.
 • Maximaliseer uw huidverzorging, verhoogt de opname van uw serum met 300%
 • Geeft een zachtere huidtint
 • Behandelt littekens en fijne lijntjes
 • Verhoogt de huideigen productie van collageen en elastine - verstevigt de huid
 • Geeft een fantastische glans
Films
video
play
’Full on’ - 8 week professional treatment
video
play
’Oh, the glow’ - 1 minute a day treatment
video
play
’Full on’ - 8 week professional treatment
video
play
’Oh, the glow’ - 1 minute a day treatment
video
play
’Full on’ - 8 week professional treatment
video
play
’Oh, the glow’ - 1 minute a day treatment
play
KLANTONDERZOEK
43%
zei dat ze vóór de enquête een beetje bang waren voor de Skin Roller
98%
zei dat het een ongegronde angst was na de enquête
91%
vond dat ze al na 30 dagen behandeling een merkbaar verschil op de huid konden zien
100%
zei na de behandeling dat ze het een eenvoudige, veilige en resultaatgerichte thuisbehandeling vonden
 
ZO WERKT HET
video__poster
play
VEELGESTELDE VRAGE
WAT IS MICRONEEDLING?
Bij de micronaald-methode wordt het eigen genezingsproces van de huid voorzichtig gestimuleerd en wordt de celvernieuwing versneld door een "beschadiging" aan het huidoppervlak te simuleren die op zijn beurt verschillende processen in de huid in gang zet. Wanneer je je Skin Roller (ook wel dermaroller genoemd) gebruikt, dringen honderden micronaalden de bovenste huidlaag binnen, wat naast een verhoogde celvernieuwing ook bijdraagt ​​aan een verhoogde aanmaak van collageen en elastine. Door een serum aan te brengen na gebruik van je Skin Roller, neemt de huid de actieve ingrediënten tot 300% meer op dan een onbehandelde huid.
HOE VAAK MOET IK MIJN SKIN ROLLER GEBRUIKEN?
Gebruik uw Skin Roller één keer per dag (bij voorkeur 's avonds) gedurende 3-5 opeenvolgende dagen. Laat de huid daarna 3-5 dagen rusten. Begin dan opnieuw vanaf het begin. Deze cyclus herhaalt zich gedurende twee maanden. U moet uw huid een maand laten rusten voordat u met een nieuwe micronaaldbehandeling begint.
KAN IK MIJN HUIDIGE HUIDVERZORGINGSROUTINE COMBINEREN MET MICRONE CULTIVATION?
Answer: Antwoord: Ja, u kunt doorgaan met uw huidverzorgingsroutine, maar het is belangrijk dat u de huid direct na gebruik van uw Skin Roller goed hydrateert. We raden je aan om een ​​serum te gebruiken dat veel vocht geeft. Direct na het gebruik van uw Skin Roller zal de huid uw volgende product 300% meer opnemen dan een onbehandelde huid.
WELKE NAALDKOP MOET IK GEBRUIKEN?
Antwoord: We hebben drie verschillende naaldkoppen om u aan te bieden. Naaldkop 0,2 mm Gezicht voor jongere of gevoelige huid, je kunt wel zeggen dat het bij iedereen past. Geeft een stralende en gladdere huid. Perfect voor de huid rond de ogen en de fijne lijntjes daar. Een naaldkop om mee te beginnen als je een beginner bent. Naaldkop 0,5 mm Gezicht voor een teint die wil werken met anti-aging (fijne lijntjes), pigmentvlekken, acnelittekens, vergrote poriën, glans en een gladdere teint. Needle head 0.5 Body is een bredere kop die ontwikkeld is voor de behandeling van grotere huidgebieden zoals de buik of dijen. Geen van de naaldlengtes veroorzaakt pijn. We raden je altijd aan om de naalden voor en na gebruik schoon te maken met Sanitizing Spray.
DOET HET PIJN OM EEN SKIN ROLLER TE GEBRUIKEN?
Antwoord: Nee, absoluut niet! Skin Roller is een schoonheidstool die is ontworpen om veilig en zacht te zijn om alleen te gebruiken. Met chirurgische naalden van staal van de hoogste kwaliteit en een minimale naaldlengte is het een pijnloze behandeling.
WANNEER MOET IK MIJN HUIDROL NIET GEBRUIKEN?
Answer: Antwoord: Gebruik geen microneedling als u open wonden op de huid heeft, zichtbare infecties, huidaandoeningen of overmatige littekens, zwanger bent, net bevallen bent of borstvoeding geeft, of in de nabije toekomst wordt blootgesteld aan felle zon.
IS HET GEVAARLIJK OM MICRONEEDLING THUIS TE GEBRUIKEN?
Antwoord: Microneedling bestaat al decennia, eerst was het een klinische behandeling die werd uitgevoerd met lange naalden om diepe littekens te behandelen. Maar nu is de methode al jaren beschikbaar als thuisbehandeling, wat betekent dat er veel onderzoek en veel studies achter zitten. Er zijn geen bijwerkingen gemeld mits u de juiste naaldlengte gebruikt, voorzichtig bent met hygiëne (grondige reiniging van de huid en de Skin Roller) en dat u de huid laat rusten tussen behandelingen door, maar ook de naaldkop vervangt als het tijd is voor het.
IS HET GEWOON DAT DE HUID NA EEN BEHANDELING EEN BEETJE ROOD IS?
ANSWER: ANTWOORD: Ja, het is normaal dat de huid rood wordt na het rollen, maar dit is iets positiefs. Het is dus iets dat je wilt bereiken, omdat de huid de actieve ingrediënten in de volgende producten beter opneemt. Het is ook normaal dat de huid een paar dagen na het rollen droog aanvoelt. Daarom is het extra belangrijk om hun huidverzorgingsroutines een beetje extra te verzorgen en veel vocht toe te voegen.
HOE REINIG IK MIJN NAALDKOP?
Antwoord: We raden u aan om onze Sanitizing Spray 75% reinigingsspray te gebruiken, dit is een ontsmettingsmiddel dat werkt voor het reinigen van uw Skin Roller maar ook voor andere soorten beautytools en ook voor het reinigen van uw handen.
ER ZIJN VEEL VERSCHILLENDE AANBEVELINGEN VOOR HOE VAAK U UW SKIN ROLLER KUNT GEBRUIKEN, WAT ZEGT SWISS CLINIC?
Antwoord: Er zijn veel verschillende aanbevelingen als het gaat om behandeling. De een wil niet zeggen dat de ander ongelijk heeft. Met de korte naaldlengtes (0,2 mm en 0,5 mm) die wij aanbieden, kunt u meerdere dagen achter elkaar behandelen. Het geeft de huid de gelegenheid om aan de behandeling te wennen en voor een langere periode gestimuleerd te worden en meer van het serum op te nemen. We hebben ook serums die speciaal zijn gespecialiseerd om de huid zo snel mogelijk te helpen herstellen. Dit betekent dat u de huid daarna meerdere dagen achter elkaar kunt behandelen en volgens het door ons aanbevolen behandelschema.
Meer
”I am loving @swissclinic skin roller…”
@trinnywoodall
”Ik heb super mooie salonresultaten (thuis) bereikt in minder dan twee weken”
@c8flinkenberg
”De Skin Roller maakt fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie, littekens en vergrote poriën effectief glad en egaleert deze”
@sarahevelina
Microneedling in de kliniek versus thuis
BEHANDELING IN DE KLINIEK
Microneedling in een kliniek is een effectieve manier om de huid een nieuwe glans te geven en om verstevigend en huidverstrakker te werken.
 • Uitgevoerd door een erkende dermatoloog die lange naalden gebruikt die diep in de huid doordringen om de aanmaak van collageen te stimuleren.
 • Het resultaat na een behandeling kan worden nagebootst met een gefractioneerde laserbehandeling, maar met een kortere hersteltijd.
 • Hygiëne en veiligheid zijn A en O, omdat er naalden worden gebruikt die diep in de huid doordringen.
 • Resultaatgerichte behandeling die een zichtbaar resultaat geeft na een kuur van minimaal drie rondes die wordt uitgevoerd met tussenpozen van 4–6 weken.
DOE HET ZELF THUIS
Microneedling thuis is effectief, veilig en een gemakkelijke behandeling als u onze aanbevolen stappen volgt.
 • We raden u aan NOOIT naalden te gebruiken die langer zijn dan 0,5 mm bij thuisbehandeling. Op deze manier kunnen we garanderen dat je de huid alleen op een veilige manier behandelt waar je nooit zo diep in de huid kunt komen dat je een blessure of infectie kunt veroorzaken.
 • Gebruik alleen naalden van de hoogste kwaliteit. Onze Skin Roller heeft chirurgische stalen naalden met verzilvering, allemaal om de veiligheid van uw behandeling te vergroten.
 • Het is moeilijk om fouten te maken en de huid te beschadigen met een Skin Roller van Swiss Clinic.
 • Hygiëne is A en O. Maak je gezicht grondig schoon, maak je Skin Roller schoon met bijvoorbeeld Sanitizing Spray 75% voordat je met de behandeling begint en maak hem na de behandeling weer schoon voordat je hem opbergt in de meegeleverde plastic hoes. Het is belangrijk dat u de naaldkop vervangt voor elke nieuwe behandelingsperiode.
 • Het thuis uitvoeren van een Microneedling-behandeling is kostenbesparend in vergelijking met een schoonheidskliniek. Je vervangt de naaldkop na een maand, het kost een fractie om naar een kliniek te gaan.
 • Microneedling thuis is een perfecte aanvulling op microneedling in de schoonheidskliniek. Waarom ga je niet een paar keer naar een kliniek gaan en dan thuis verder gaan om je goede resultaten te behouden?
 • De opname van uw huidverzorging met 300% kunnen maximaliseren is onverslaanbaar en kan thuis in de badkamer op geen enkele andere manier worden gedaan dan met micronaald.
Wanneer moet u microneedling niet als behandeling gebruiken?

Onze micronaaldbehandelingen met onze Skin Roller zijn veilig in gebruik en aangepast aan alle huidtypes om een ​​veilige en effectieve thuisbehandeling te bieden. Maar er zijn momenten waarop u microneedling moet vermijden.

Wacht met een micronaaldbehandeling als u:

 • Heeft open wonden in de huid
 • Heeft zichtbare infecties
 • lijdt aan een huidziekte of overmatige littekens (keloïden)
 • zwanger is of borstvoeding geeft
 • Wordt in de nabije toekomst blootgesteld aan felle zon

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen! Ook de antwoorden op de meest voorkomende vragen vind je hierboven

Waarom is micronaaldbehandeling goed voor de huid?
 •  
 •  
 •  
DE DRIE LAGEN VAN DE HUID
 • EPIDERMIS - 0,1 MM DIK
  De buitenste huidlaag is niet dikker dan een vel papier. Het beschermt zowel je huid tegen stress als laat je kennismaken met de buitenwereld (wat zichtbaar is naar buiten toe).
 • DERMIS - 2 MM DIK
  Deze dikke middelste laag is waar je huid grotendeels uit bestaat. Deze laag bevat collageen- en elastinevezels die de huid stevigheid, structuur en elasticiteit geven.
 • ONDERCUTANTE LAAG
  Deze huidlaag bestaat voornamelijk uit vet, het is de bron van zenuwen en bloedvaten, evenals de wortels van je haarzakjes, olie en zweetklieren.

WAT DOEN DE NAALDEN?

De chirurgische naalden creëren duizenden microkanalen in uw huid. De microkanalen creëren een gecontroleerde "schade" in de huid die het natuurlijke genezingssysteem van het lichaam in gang zet. Het resultaat is een sterkere en gezondere huid, volledig natuurlijk.

DE NAALDEN DRAGEN OOK BIJ AAN:

VERHOOGDE DE ABSORPTIE VAN UW HUIDVERZORGING MET TOT 300%

De microkanalen creëren een pad waar het serum doorheen kan reizen. Hierdoor kunnen de actieve ingrediënten dieper in de huid doordringen en efficiënter werken.

HOGERE PRODUCTIE VAN ELASTINE EN COLLAGEEN

Wanneer de huid meer van deze twee bouwstenen aanmaakt die van nature in de huid aanwezig zijn, zal het resultaat een stevigere, gladdere, vollere, sterkere en jongere huid zijn

WAT MAAKT SWISS CLINIC SKIN ROLLER UNIEK?

HOGE KWALITEIT - Onze naalden zijn gemaakt van verzilverd chirurgisch staal

AWARD WINNING - Een schoonheidstool die prijzen heeft ontvangen voor zijn innovatie en resultaten

HOGE VEILIGHEID - Ontworpen om u in staat te stellen uw naaldkop thuis te vervangen, wat betekent:

Één Skin Roller, maar verschillende naaldkoppen, afhankelijk van waar op het lichaam u uw behandeling moet uitvoeren of welk resultaat u wilt bereiken.

Herbruikbare handgreep, u vervangt uw handgreep niet, u vervangt uw naaldkop alleen als het tijd is voor een nieuwe behandelperiode of als u het lichaam of gezicht gaat behandelen. Dit betekent dat u het milieu bespaart op onnodig afval.

Lage kosten, wanneer het tijd is om de naaldkoppen te vervangen, doet u dit tegen zeer lage kosten, aangezien u uw Skin Roller-handgreep al in huis heeft.

U reinigt uw Skin Roller en uw naaldkoppen hygiënisch met Swiss Clinic Sanitizing Spray 75%, een perfecte reiniging voor Skin Roller of andere beautytools, maar ook voor uw handen.

Skin Roller van Swiss Clinic

Voor velen zijn we vooral bekend als degenen die de micronaaldbehandeling met Skin Roller uit de kliniek hebben genomen en deze hebben aangepast voor thuisgebruik. En dat is misschien niet zo vreemd. Sinds de start in 2012 hebben we wereldwijd meer dan een half miljoen micronaaldbehandelingen geleverd. We zijn gepassioneerd door Microneedling en het zal altijd in ons DNA zitten. Maar dat is niet alles wat we doen.

Het is echt heel simpel. Voor jezelf zorgen mag niet omslachtig zijn, tijd kosten of het shirt kosten. Onze producten (of behandelingen zoals we ze noemen) zijn geïnspireerd op populaire behandelingen die je meestal in schoonheidssalons aantreft. Maar aangepast voor thuisgebruik.

Dus of u nu op zoek bent naar een witte glimlach, lange dikke wimpers, dik mooi haar, een natuurlijke bruine kleur of geavanceerde, professionele huidverzorging, u vindt het bij ons. Alles is online beschikbaar, zodat u snel en eenvoudig uw producten kunt doorklikken, waar u ook bent en waar u ook woont. Onze focus ligt niet op het hebben van het grootste assortiment. Voor ons zijn resultaat en ervaring alles bij het ontwikkelen van onze producten. Als u op een ochtend na een micronaaldbehandeling het gevoel in de huid heeft ervaren, weet u wat we bedoelen.