Hyaluronic Microneedle Patches

100% HYALURONSYRA FÖR MAXIMAL FYLLIGHET OCH SPÄNST
SKU
OBMP18001
39 €
Free shipping on orders above £55 | Delivery in 1-2 days | Guaranteed results

2de prijs Dutch Beauty Award 2019 in de categorie Nieuwkomer van het jaar!

Vullend & Verstevigend Effect
100% Hyaluronzuur

Een innovatieve super-hydrator die het behandelde gebied onmiddelijk verstevigt en voller maakt. Elke pleister bestaat uit 148 microstructuren met 100% hyaluronzuur, die pijnloos door de huid dringen voor een onmiddelijk vullend, gladmakend en verstevigend effect. Laat op voor minimaal 2 uur, of bij voorkeur de gehele nacht, voor een extra effect.

Probeer het en je slaapt nooit meer zonder!

- Helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels
- Herstelt de elasticiteit en maakt de huid voller
- Zichtbare resultaten op korte en lange termijn
- Gladdere en zachtere huid
- Geschikt voor alle huidtypen

Een pakket bevat 4 pleisters en elke pleister kan één keer worden gebruikt.

Detalles

Waarom Hyaluronzuur?

Onze lichamen produceren op natuurlijke wijze hyaluronzuur en het waterbindende molecuul helpt bij het reguleren van vochtniveaus, gevoeligheid en ongelijke huidskleur en textuur. Naarmate we ouder worden, produceren we echter vaak minder hyaluronzuur en daarom is het een goed ingrediënt om toe te voegen aan onze huidverzorgingsroutine. De Hyaluronic Microneedle-pleisters zijn ideaal omdat ze ervoor zorgen dat het hyaluronzuur rechtstreeks in de huid zakt en vocht van binnenuit produceert. Het zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd, vol en gezond lijkt.

Upgrade je huidverzorgingsroutine

De pleisters kunnen worden gebruikt op elk gezichtsveld dat een opvullend, gladmakend en verstevigend effect nodig heeft. Breng de pleisters aan op het gekozen gezicht, gedurende ten minste 2 uur, of bij voorkeur 's nachts, om de actieve verbindingen volledig te kunnen absorberen.

Word wakker met een frisse, volle en gehydrateerde huid!

Hoe werkt het?

De huid onder de ogen is dun en vatbaarder voor uitdroging en fijne lijntjes dan op andere delen. De naalden in de patches zijn gemaakt van 100% hyaluronzuur en lossen op zodra ze de huid bereiken. De naalden zijn heel klein. Het komt ongeveer overeen met muggensteken. Toepassing rond de ogen kan een licht stekend gevoel veroorzaken, maar verdwijnt na ongeveer 10 minuten terwijl het hyaluronzuur oplost en in de huid doordringt. 

Hyaluronzuur heeft een hoog hydraterend effect vanwege het vermogen om water vast te houden. Echter heeft het ook moeite om de huid te penetreren vanwege de grote afmeting van individuele moleculen. Door gebruik te maken van de micronaaldtechnologie houdt de huid het geïnjecteerde hyaluronzuur vocht vast en laat het niet ontsnappen. Dus, eenvoudige toepassing van deze patch voor het slapen gaan geeft je een soepele huid rond je ogen (of op andere plekken) de volgende ochtend. 

Lees meer

100% Hyaluronzuur

Instrucciones

Hoe te gebruiken:

- Reinig het gebied dat u wilt behandelen en laat het volledig drogen

- Verwijder de bescherm folie zonder de microstructuren aan te raken

- Plaats op het gekozen gebied en dep de pleister voorzichtig een aantal keren om te bevestigen

- Volg de rest van je huidverzorgingsroutine

- Laat op voor minimaal 2 uur, of bij voorkeur de hele nacht.

Video Instructor
video
play
play

Artículos relacionados