Magazine

Here you can read everything that has to do with the skin, skin care and home treatments. Learn more about what we mean by taking the beauty clinic with you. We help you find the right one among our products, different ingredients and content that can suit your skin and what you want to achieve with your treatments.

Innovative beauty treatments at home. Read more
Back to Article
13 Mar 2018

"Jeg troede aldrig at resultatet ville matche mine høje forventninger - men det gjorde det virkelig!"

13 Mar 2018
"Jeg troede aldrig at resultatet ville matche mine høje forventninger -  men det gjorde det virkelig!"

Fejlen mange af os laver er at ikke tage ordentligt hånd om vores hud, og særligt under stressede perioder hvor huden egentlig har mest brug for det. Marika erkender at hun er en af disse personer: ”Efter mange år med ikke eksisterende pleje af huden og ingen solcreme, er min hud blevet poset og helt glansløs. De fine linjer omkring øjnene og panden er også blevet meget tydeligere efter 35 år og tre børn.”

Marika har nu besluttet at hun vil gøre noget ved det: ”Jeg ønsker at få gløden tilbage samt få mere elasticitet for en blødere følelse i ansigtet.”

Hun har tidligere testet microneedling og været meget tilfreds og havde derfor høje forventninger til Face – Microneedling Home Treatment. ”Jeg troede aldrig at resultatet ville matche mine høje forventninger – men det gjorde det virkelig!” siger Marika.

Marika anvender Face i fem dage og lader derefter huden hvile i lige så mange dage, denne rutine fortsætter hun med i 3 uger. Behandlingen blev hendes egen ”mig tid” efter at børnene var gået i seng: ”Da føltes det luksuriøst af kunne tage hånd om huden og sig selv for en stund – enormt tiltrængt!”

Face – Microneedling Home Treatment er en mikronålsbehandling kombineret med et serum som indeholder hyaluronsyre. En af de mest populære behandlinger på klinikker i dag. Face er fremstillet for at være let at anvende derhjemme, på egen hånd, når det passer dig. Enkelt, effektivt og prisværdigt.

”Jeg elsker virkelig at jeg mærker at blodcirkulationen i ansigtet kommer i gang øjeblikkeligt når jeg starter behandlingen. Jeg kan lide når man ligesom ”mærker” at Skin Rolleren gør sit arbejde og gør forskel. Følelsen efterfølgende når jeg tager serummet frem og smører på ansigtet, er noget jeg kan gå og længtes efter en helt dag.” siger Marika.

Til sidst vil Marika give sin anbefaling. ”Alle med træt og uren hud som begynder at føles lidt slap og som har mistet sin glød, vil jeg bestemt tipse om produkterne. Jeg vil anbefale alle som vil få en opfriskning, renere og mere elastisk hud at give sig selv en Face – Microneedling Home Treatment. Tænk dig hvor herligt det er at kunne skabe spa oplevelsen der hvor man trives bedst og bruger størstedelen af sin tid – derhjemme!”

Oplev selv resultatet – klik den populære hjemmebehandling hjem i dag!