HYALURONIC FILLER+ (30 ML)

GEEF JE HUID EEN ECHTE FILLER BOOST
SKU
OBHF21001
39 €
Gratis verzending vanaf €30 | Levering binnen een werkdag | Garantie resultaats

Hyaluronic Filler+ is een lichtgewicht en makkelijk opneembare gel-booster op waterbasis die de huid effectief hydrateert. Een combinatie van hyaluronzuren, met een laag, gemiddeld en hoog molecuulgewicht, bereiken de verschillende huidlagen voor snelle resultaten.

 

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPES / DROGE & DORSTIGE HUID / RIJPE HUID

✓ Krachtige hydraterende behandeling

✓ Vult de huid op voor een gladdere textuur en een verbeterde structuur

✓ Bevordert celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine

✓ Bevat verschillende soorten hyaluronzuren

✓ Geeft de huid elasticiteit

 

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Hyaluronzuur, PCA, Suikerbietenextract

Gegevens

Vochtinbrenger die werkt als een natuurlijke vuller.

Je kunt Hyaluronic Filler+ gebruiken als een hydraterende booster voor je huid. Je kunt er ook voor kiezen om het te mengen met The Base+ crème om een ​​nog effectievere dag- of nachtcrème te creëren. Hyaluronzuur is een vriendelijk ingrediënt dat, ondanks zijn naam, geen zuur is, maar een substantie uit een bepaald type suikerplant. Hyaluronzuur kan water binden tot 1000 keer zijn eigen gewicht en resulteert in een stevige huid met een verbeterd langdurig vochtgehalte. Deze formule, met de combinatie van verschillende soorten hyaluronzuur in verschillende molecuulgewichten, wordt een krachtige vochtinbrengende crème die diep inwerkt op je huid.

 

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN – UITLEG:

  • Hyaluronzuur - HA is een lichaamseigen stof met een groot waterbindend vermogen. Het werkt door de visco-elastische eigenschappen van de huid te verbeteren en daardoor fijne lijntjes glad te strijken. HA helpt bij het vasthouden en aantrekken van vocht in en op de huid en helpt deze op te vullen voor een gladder resultaat.
  • PCA – (natriumpyrrolidoncarboxylaat) PCA wordt van nature in de huid aangetroffen en is een bestanddeel van natuurlijke hydratatie.
  • Suikerbietenextract – Is van nature vochtinbrengend. Betaïne is een extract van de suikerbiet en is een derivaat van een aminozuur, het kleinste bestanddeel van een peptide. Betaïne helpt het vochtgehalte van de huid in evenwicht te brengen, stabiliseert eiwitten en houdt de huid van nature zacht en glad. Het versterkt de huid en biedt meer bescherming en veerkracht tegen kleinere rimpels en fijne lijntjes.

 

BEVAT

30 ml

 

INGREDIËNTEN

Aqua, Glycerin, Propanediol, Inositol, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Hydrolyzed Hyaluronic Acid

Instructies

Te gebruiken als booster/serum door 4-5 druppels direct op de huid aan te brengen. Of meng 2-3 druppels met The Base+ crème voor een dagcrème met een extra hydraterende boost voor de dorstige huid.

Tip! Voel je vrij om een ​​vochtinbrengende nevel aan te brengen of wat water over je gezicht te sprayen na het aanbrengen van de Hyaluronic Filler+. Het helpt het hyaluronzuur om meer vocht aan de huid te binden. Gebruik voordat je de dag- of nachtcrème aanbrengt.

Video Instructor
video
play
play
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Gerelateerde producten

BYE BYE PUFFINESS+ (30 ML)
VERMINDERT KRINGEN