Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
26 Dec 2018

3 tips voor nieuwjaar die je wil onthouden

26 Dec 2018
3 tips voor nieuwjaar die je wil onthouden

Het nieuwe jaar staat voor de deur! Nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden, nieuwe voornemens om te breken.

Laten we afscheid nemen van 2018 met een maximale glow.

Maak je op tijd klaar

Het meest vreselijke is wanneer je je realiseert dat je geen tijd hebt om alles te doen wat je van plan was. Begin dit jaar op tijd! Begin een aantal dagen van te voren met het voorbereiden van je huid, zodat je huid op oudejaarsdag gehydrateerd en stralend is!

Sunkissed skin is nooit uit de mode

Daag het seizoen uit en poseer voor je oudejaarsnacht met een zonovergoten gloed. Onze Hydrating Self-Tan Pads geven je een frisse look, terwijl je tegelijkertijd de huid hydrateert en kalmeert. Begin de pads ruim van tevoren te gebruiken, bij voorkeur een paar dagen voor de vakantie. (Pro-tip: maak je huid schoon met Micellar Cleansing Gel voordat je de pads aanbrengt).

Glow away

De oudejaarsavond - trakteer jezelf! Waarom pas je geen gezichtsmasker toe dat erop is gericht je de hele nacht een fantastische gloed te geven? Onze Face Dry Mask is precies wat je nodig hebt voor een magische gloed. Om Sanne te citeren: "In slechts 15 minuten gloeit mijn huid en is klaar voor de rode loper!". 

We wensen je een leuk en gelukkig feest toe!

Gelukkig nieuwjaar

Swiss Clinic