Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Skin Roller van Swiss Clinic

Voor velen zijn we vooral bekend als degenen die de micronaaldbehandeling met Skin Roller uit de kliniek hebben genomen en deze hebben aangepast voor thuisgebruik. En dat is misschien niet zo vreemd. Sinds de start in 2012 hebben we wereldwijd meer dan een half miljoen micronaaldbehandelingen geleverd. We zijn gepassioneerd door Microneedling en het zal altijd in ons DNA zitten. Maar dat is niet alles wat we doen.

Het is echt heel simpel. Voor jezelf zorgen mag niet omslachtig zijn, tijd kosten of het shirt kosten. Onze producten (of behandelingen zoals we ze noemen) zijn geïnspireerd op populaire behandelingen die je meestal in schoonheidssalons aantreft. Maar aangepast voor thuisgebruik. Dus of u nu op zoek bent naar een witte glimlach, lange dikke wimpers, dik mooi haar, een natuurlijke bruine kleur of geavanceerde, professionele huidverzorging, u vindt het bij ons. Alles is online beschikbaar, zodat u snel en eenvoudig uw producten kunt doorklikken, waar u ook bent en waar u ook woont. Onze focus ligt niet op het hebben van het grootste assortiment. Voor ons zijn resultaat en ervaring alles bij het ontwikkelen van onze producten. Als u op een ochtend na een micronaaldbehandeling het gevoel in de huid heeft ervaren, weet u wat we bedoelen.