Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
24 Jul 2018

5 uitstekende producten voor een gehydrateerde huid deze zomer

24 Jul 2018
5 uitstekende producten voor een gehydrateerde huid deze zomer

Winter staat bekend als het seizoen waarin je huid het meeste uitdroogt, maar je moet de dehydraterende effecten van je favoriete zomeractiviteiten niet onderschatten. We hebben een paar voorbeelden hieronder opgesomd.

  • Warmte zorgt ervoor dat je lichaam vocht verliest.
  • Chloor in zwembadwater spoelt de beschermende olie op je huid weg.
  • Airconditioning kan afkoeling bieden, maar het maakt de lucht, en dus je huid, droger.
  • Direct zonlicht is zowel schadelijk als uitdrogend voor je huid.

Dit zijn onze top 5-producten om je huid te hydrateren

Face Dry Mask

Een volledig waterloos sheet masker met 87% actieve ingrediënten. Omdat water een uitdrogende werking op de huid kan hebben, hebben we deze waterloze technologie ontwikkeld, die 8 uur op je huid werkt! Draag het masker gedurende 15 minuten in de namiddag, na een dag in de zon. Lees hier verder.

Hydrating Self-Tan Pads

Wil je direct zonlicht vermijden, maar wil je toch die mooie gloed als of je de hele dag in de zon bent geweest? Breng één pad aan op je gezicht en décolleté voor het slapen gaan. De pad hydrateert je huid en houdt het de hele nacht gehydrateerd. En maak je geen zorgen, het zal je kussen niet vervuilen of een onaangename geur hebben! Lees hier verder.

Skin Revival

Hoewel we niet aanbevelen in de volle zon te gaan na microneedling, weten we dat je de behandeling misschien niet de hele zomer wil onderbreken. Het serum in Skin Revival is niet alleen ongelooflijk effectief voor anti-aging, maar het is ook hydraterend. Voer de behandeling ’s avonds uit en je kan de volgende dag gewoon de zon in. Als alternatief kun je de behandeling uitvoeren op bewolkte dagen. Lees hier verder.

Night Cream

De beste manier om je huid ’s nachts te laten rusten. Met 8 verschillende hyaluronzuren revitalieert en vernieuwt de Night Cream de weefsels in je huid, waardoor je een egale teint krijgt. De Night Cream bevat ook ingrediënten die wallen bestrijden. Lees hier verder.

Micellar Cleansing Gel

Verwijdert voorzichting vuil en make-up resten terwijl het de huid hydrateert. Het is niet nodig om water te gebruiken, dat is vaak uitdrogend. Als je weet dat je je gezicht vaak zult wassen, is dit een must om je huid gehydrateerd te houden. Lees hier verder.