Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
14 Dec 2017

Droog maskers - de game changer die misschien in magie laat geloven

14 Dec 2017
Droog maskers - de game changer die misschien in magie laat geloven

In de beauty industrie worden er vaak nieuwe producten gelanceerd met de belofte revolutionair te zijn, baanbrekend en het vermogen hebben om de wereld zoals wij die kennen te transformeren. En zo nu en dan komt er iets dat daadwerkelijk het vermogen heeft om deze te leveren. Maak kennis met het droog masker; een behandeling die hydrateert, glad maakt, verstevigd, fijne lijntjes en rimpels vermindert,de huidskleur egaliseert en uw gezicht laat stralen.

Hoe kun je een magische gloed krijgen op je gezicht door een droge stof op je gezicht te leggen?


Er is een verklaring. Als je wil blijven geloven in magie, sla dan het volgende stukje over en ga direct naar het echt interessante deel; wat te verwachten van een gezicht droog masker (het kan uw kijk op maskerbehandelingen voor altijd veranderen). Als je, net als wij, een beetje nerdy bent als het gaat om wetenschap, onderzoek, biochemie, enzovoort, zou het volgende deel je enig inzicht moeten geven in hoe een droog masker je huid kan dooddringen met allerlei prachtige dingen (dat is onze niet-zo-technische term voor actieve ingrediënten zoals Brestine, Gratuline en Voluform).Wearable Skincare Technology (WST)

Een gezichts droog masker is een soort van wearable skincare technology (WST). Dit betekent dat actieve ingrediënten zijn ingebed in een textielweefsel. Deze ingrediënten worden via een biomimetisch toedieningssysteem op de huid overgedragen en bij contact met de huid worden de actieve ingrediënten vrijgegeven en beginnen ze de verschillende lagen van de epidermis te penetreren. De vectoren in het oppervlak van het masker dringen langzaam en gestaag de huidlagen binnen terwijl ze geleidelijk oplossen en actieve ingrediënten afgeven. De technologie creëert ook een epidermaal reservoir om actieve ingrediënten op te slaan die wachten om te worden opgenomen (in principe betekent dit dat de ingrediënten in de huid blijven werken, uren nadat het masker is verwijderd.)

Wat je kan verwachten van een droog masker

Onmiddelijke resultaten

Een Face Dry Mask is een snelle oplossing. Door je huid te overspoelen met uiterst krachtige, voedende ingrediënten, zal je inmiddelijke belong een stralende huid zijn, het is alsof elke porie lacht. Maar een stralende teint is slechts een welkome bijwerking, de echte voordelen van een Face Dry Mask komt in de vorm van het vermogen om echt tekenen van veroudering te bestrijden door het verminderen van rimpels, fijne lijntjes en pigmentatie, wanneer deze regelmatig worden gebruikt. Waarom zou je droog gaan als je wil hydrateren?

Het is echt ironisch, maar water en vloeistoffen kunnen een dehydraterende werking hebben op je huid. Simpel gezegd, het is omdat het de huid van (natuurlijke) oliën kan strippen. De face dry mask technologie betekent geen rommel, wat op zijn beurt betekent dat er niet wordt gespoeld na de behandeling. Dit betekent dat de huid het meeste uit de voedingsstoffen haalt en gerehydrateerd blijft en dat de kostbare ingrediënten in en op de huid blijven zitten en urenlang blijven werken. Genius!

De Face Dry Mask in het kort

  • De visuele en fysieke voordelen vallen uiteen in vier hoofdcategorieën: verstevigend, hydraterend, anti-veroudering en geeft de huid zijn natuurlijke gloed, alles wat u nodig heeft om typische tekenen van veroudering te bestrijden.
  • Een behandeling duurt slechts 15 minuten, maar de ingrediënten blijven nog 8 uur werken.
  • Doordat het masker volledig droog is betekent dat het masker geen bacteriën aantrekt of laat groeien, en is beladen met voldoende ingrediënten om meerdere keren te gebruiken.
  • Een droog masker is makkelijk te gebruiken - het ontwerp van het masker maakt het mogelijk om aan te passen p de contouren van je gezicht. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat actieve ingrediënten op de juiste manier worden overgedragen.

Is dit momenteel de meest revolutionaire, baanbrekende, technologische ontwikkeling in schoonheidsbehandelingen die thuis gebruikt kunnen worden? Nou, dat kunnen we niet met zekerheid zeggen, maar wat we wel weten is dat de resultaten pure magie zijn.

Lees hier meer over het Swiss Clinic Face Dry Mask