Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
10 Jul 2018

Geef je huidverzorging een vliegende start!

10 Jul 2018
Geef je huidverzorging een vliegende start!

Als je het geluk hebt om binnenkort op vakantie te gaan, kun je overwegen om je huid een beetje extra liefde te geven voor tijdens en na je vlucht.

Hoewel het enigszins zal verschillen van vliegtuig tot vliegtuig, is de typische cabine uitzonderlijk uitdrogend. Bij ongeveer 12 procent luchtvochtigheid is de lucht droger dan de meeste woestijnen. Om zo goed mogelijk naar je bestemming te komen, is het belangrijk om te hydrateren voor en tijdens een vlucht.

Om de mening te krijgen van iemand die VEEL ervaring hiermee heeft, hadden we een gesprek met een Senior Cabin Crew-lid voor een grote Britse luchtvaartmaatschappij. Ze doet meer dan 50 langeafstandsvluchten per jaar, dus wij denken dat ze weet waar ze het over heeft.

“Wanneer wij (de bemanning) aan boord gaan van het vliegtuig om onze veiligheidscontroles uit te voeren, beginnen we vaak met het pakken van onze grote flessen water en schrijven we onze namen erop. Op deze manier kunnen we goed controleren hoeveel we tijdens de vlucht drinken. Ik probeer er voor te zorgen dat ik om de 90 minuten minstens een halve liter water heb gehad. In dienst zijn betekent natuurlijk dat we ons volledig onthouden van alcohol. Ik drink nooit de dagen voorafgaand aan een verre vlucht.”

Ze zegt verder: “Ik heb ook een bijzonder hydraterend en vochtregulerend regime. Ik probeer micellaire producten te gebruiken voor het zoveel mogelijk reinigen om te voorkomen dat de huid van de oliën die het gehydrateerd houden, wordt verwijderd. Vervolgens breng ik serums en oliën aan op een schone huid voordat ik een rijke moisturizer aanbreng. Soms gebruik ik mijn nachtcrème tijdens dagvluchten omdat het rijker is dan mijn dagcrème. Ik gebruik een vochtinbrengende foundation en romige make-upproducten in plaats van op poederbasis waar mogelijk – mijn blush en oogschaduw bijvoorbeeld.”

Ze legt verder uit dat het na de vlucht belangrijk is om alle make-up en onzuiverheden te verwijderen en opnieuw te hydrateren. “We komen elke dag of nacht op onze verschillende bestemmingen aan. Hoe dan ook, het eerste wat ik doe als ik bij ons hotel aankom, is mijn gezicht grondig reinigen en een serum aanbrengen. Vervolgens start ik het bevochtigingsproces opnieuw. Ofwel met mijn normale vochtregulatieroutine, ofwel met een gezichtsmasker. Daarna ben ik klaar om uit te gaan en te genieten van de stad wat mijn favoriete onderdeel is van mijn baan; ik mag reizen naar plaatsen waar ik anders nooit zou kunnen komen!”

Om samen te vatten, de tips van onze insider om aan boord gehydrateerd te blijven:

  • Drink veel water
  • Vermijd alcohol
  • Gebruik micellaire producten om te reinigen
  • Leg verschillende bevochtigingsmiddelen (producten die helpen vocht in je huid te binden – meestal te vinden in serums), oliën en vochtinbrengende bestanddelen voordat je make-up aanbrengt (als je make-up moet dragen!)

En omdat je tijdens de vlucht niet aan het werk bent, kun je je huid tijdens de vlucht hydrateren met hydraterende gezichts sprays, of waarom gebruik je geen snelle gezichtsmasker voor het landen, zodat je huid straalt als je land?

Klik hier voor meer informatie over de Face Dry Mask

Klik hier voor meer informatie over de Micellar Cleansing Gel

Klik hier meer voor informatie over het Face Serum