Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
21 Nov 2018

Geen idee wat je aan je geliefden voor Kerstmis moet geven? We hebben er al voor je over nagedacht!

21 Nov 2018
Geen idee wat je aan je geliefden voor Kerstmis moet geven? We hebben er al voor je over nagedacht!

Black Friday gaat er niet alleen om voor jezelf in te slaan, maar maak van deze gelegenheid gebruik om te winkelen voor je geliefden, vooral omdat Kerstmis om de hoek is.

Het tonen van liefde en waardering voor de mensen om ons heen, door middel van kerstgeschenken, is niet zo eenvoudig als het klinkt en elk jaar voel je dezelfde stress. Maar we hebben het probleem voor je opgelost en onze mooiste producten op een lijst gezet.

  1. Voor haar

Moeder, schoonmoeder, zus of nicht? Maakt niet uit. Als ze zichzelf graag mooi maakt, zal ze dol zijn op deze producten.

Skin Reactive Treatment: Deze behandeling laat echt zien hoeveel je van iemand houdt. De combinatie van een stralende glow met diepe hydratatie en anti-verouderings ingrediënten is een echte traktatie. Deze microneedling behandeling is niet alleen effectief, maar ook de enige in zijn soort!

Self-Tan Pads: Over glow en hydratatie gesproken! Onze bestverkopende Self-Tan Pads maken zelfbruining gemakkelijk. Geen geur, geen puinhoop, geen vlekken op kleding en het beste van alles, een natuurlijke en langdurige bruine kleur. En wie wil dat niet met kerst? Steek je hand op!

Dry Masks: Bewaar het beste voor het laatst, toch? Onze innovatieve, gepatenteerde puinhoop vrije sheet masker met 87% actieve ingrediënten verandert uw gebruikelijke gezichtsbehandeling in een spa-ervaring. En ja, het hydrateert de huid en geeft een geweldige glow, gericht op het gladstrijken van fijne lijntjes en rimpels.

Het beste van alles? Eén masker - kan je drie keer gebruiken. Het beste van alles? We hebben het voor zowel je gezicht als voor je handen!

  1. Voor hem

Ja, dit is het moeilijke deel. Soms moet je een schoonheidsproduct in hun handen stoppen en hen vertellen om het te gebruiken. Omdat we allemaal weten dat mannen ook hun huid moeten behandelen. We hebben eenvoudig te gebruiken producten vermeld die ze echt nodig hebben, ook al weten ze dat zelf nog niet.

Eye Cream: Het gebied rond de ogen is delicaat en heeft wat extra liefde nodig. Vooral in de koudere wintermaanden! En we weten zeker dat zodra hij begint te hydrateren, het moeilijk zal zijn om te stoppen. Al snel zit het woord hyaluronzuur in zijn vocabulaire!

Whitening Treatment: Wie wil er geen wittere tanden? Een effectieve thuis behandeling voor het bleken van uw tanden die is ontwikkeld in overleg met tandartsen. De behandeling is zacht voor uw tandvlees en glazuur en geeft tot twee jaar lang blijvende resultaten! Als de sneeuw goed valt, passen je tanden er goed bij ;)

Hair Growth Serum: Dit geweldige product verhoogt de haargroei en zorgt voor dikker en gezonder haar. Werkt zowel op de hoofdhuid als op de baard.