Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
02 Jan 2019

Glow in the New Year

02 Jan 2019
Glow in the New Year

Het nieuwe jaar is begonnen en iedereen heeft hoogstwaarschijnlijk een aantal goede voornemens. Vaak is het echter lastig om deze vol te houden en haken we na twee weken al af. Heb jij als goede voornemen om je huid te verbeteren? Dan hebben wij een leuke uitdaging en héél veel tips voor je! Are you up for the challenge?

Er wordt gezegd dat het slechts 21 dagen duurt om een activiteit tot een gewoonte te maken. Daarom hebben wij 2 verschillende huidverzorgingsroutines van 21 dagen ontwikkeld, zodat jij kan gaan stralen in het nieuwe jaar. Deze eenvoudige routines zijn zo samengesteld dat het je gaat helpen om je huid beter te verzorgen én uiteindelijk je huid te verbeteren zonder dat je er veel bij na hoeft te denken.

Belangrijk bij deze routines is dat herhaling key is! Wil je er namelijk voor zorgen dat het een gewoonte wordt, voer dan élke dag de stappen uit. Wij hebben twee verschillende huidverzorgingsroutines. Een beginners routine en een advanced routine.

 1. Huidverzorgingsroutine voor beginners 

Dit onze huidverzorgingsroutine voor beginners. Belangrijk om te begrijpen is dat dit een eenvoudige routine is. Elk huidregime vereist het gebruik van een paar essentiële dagelijkse dingen. In deze uitdaging worden dan ook enkel specifieke en essentiële stappen behandeld die je 's morgens en' s avonds moet doen. Er zijn natuurlijk nog andere stappen die je tijdens de 21-daagse uitdaging zou moeten doen, maar we willen het hier eenvoudig houden en ons concentreren op de dagelijkse taken. Zie hieronder een overzicht van alle stappen:

 1. Reinig je huid

's Ochtends: Wat veel niet weten is dat het ook belangrijk is om je huid in de ochtend goed te reinigen. In de nacht werkt je huid namelijk het snelst en het beste. De afvalstoffen die je huid produceert worden naar het oppervlak gebracht. Wanneer je ’s ochtends je huid niet reinigt duw je deze afvalstoffen samen met je crèmes en make-up zo weer je huid in. Hierdoor worden puistjes en een slechte huid veroorzaakt. Daarnaast worden je verzorgingsproducten veel beter opgenomen op een schone huid!

's Avonds: Naast het feit dat je in de avond altijd je make-up eraf moet halen, reinig je ook je huid om al het vuil te verwijderen. Je gezicht staat namelijk bloot aan allerlei stof en vuil gedurende dag. Wanneer je dit niet schoonmaakt heb je grotere kans op een slechte huid, omdat de stoffen in je poriën gaan zitten.

Bekijk onze reiniger: Micellar Cleansing Gel

 1. Gebruik een serum

Ten eerste is het wellicht goed om uit te leggen wat een gezichtsserum is en waarom je deze nodig hebt. Een gezichtsserum is meestal een dunne, sterk geconcentreerde lichte emulsie die je kunt gebruiken naast je dag- en nachtverzorging. Een serum kan verschillende problemen oppakken, maar zorgt vooral voor een verbeterde huidconditie. Je hebt uiteraard verschillende serums voor verschillende huidproblemen.

Face Serum is een hydraterende serum met anti-veroudering eigenschappen.
Rejuvenating Serum is een kalmerende serum met anti-veroudering eigenschappen.

 1. Gezichtscrème

Als laatste stap komen de gezichtscrèmes. Oogcrème is een belangrijke stap in de routine die vaak wordt vergeten. Je ogen verraden als eerst of je goed hebt geslapen en of je gezond leeft. Met de juiste oogcrème zorg je ervoor dat je huid rondom je ogen soepel en jong blijft. De huid rondom je ogen is een stuk dunner dan de rest van je huid en heeft vaak andere ingrediënten nodig. Kies voor een oogcrème met hydraterende en verzachtende eigenschappen.

Bekijk onze oog crème: Eye Cream

's Ochtends: Vervolgens eindig je de ochtend routine met een dagcrème. Een goede dagcrème beschermt onze huid tegen dagelijkse bedreigende factoren en helpt bij huidverjonging. Daarnaast bevordert het de groei van nieuwe huidcellen én helpt het om het vochtgehalte van de huid op peil te houden. Rimpels worden vaak veroorzaakt door gebrek aan vocht.

's Avonds: Eindig met een nacht crème. Een nachtcrème is belangrijk om hydratie te bieden in de nacht. Daarnaast biedt een goede nachtcrème ook veerkracht aan de huidweefsel door het ondersteunen van de productie van collageen en elastine. ’s Nachts vernieuwen onze huidcellen en op dat moment kan een nachtcrème ondersteuning bieden.

Bekijk onze dagcrème: Day Cream
Bekijk onze nachtcrème: Night Cream

 1. Advanced Huidverzorgingsroutine

Heb je deze basis stappen al helemaal onder de knie en zou je graag specifieke huidproblemen op willen pakken? Begin dan aan de Advanced routine! In principe is het dezelfde routine als voor beginners, maar dan met een paar extra stappen. Deze routine voer je als volgt uit.
Eerst volg je 5 dagen onderstaande routine. Daarna 5 dagen de beginnersroutine. Dit blijf je herhalen tot je tevreden bent met het resultaat.

Routine voor in de ochtend:

 1. Reinig je huid

 2. Gebruik een serum

 3. Gebruik een oogcrème en dagcrème

 4. Meng je dagcrème eventueel met een bronzer

Routine voor in de avond:

 1. Reinig je huid

 2. Microneedle!

Nadat je je huid helemaal schoon hebt gemaakt kan je aan de slag met de Skin Roller. Welke naaldlengte je nodig hebt is afhankelijk van je huid. Heb je een jonge, gevoelige of dunne huid? Kies dan voor de 0,2mm. De 0,5mm is geschikt voor diepere littekens of rimpels.

Voordat je begint met rollen maak je de roller goed schoon met een desinfecterende spray. Vervolgens rol je de Skin Roller enkele minuten heen en weer over de huid. Meer info vind je hier.

 1. Gebruik een geschikt serum of masker.

Na de behandeling met de Skin Roller, zal de huid dankzij de micro-kanaaltjes tot 300% meer serum of gel absorberen. Dit betekent dat de dermaroller in combinatie met het juiste verzorgingsproduct de werkzaamheid en snelheid van de genezingsproces van de huid enorm kan verhogen.

Rejuvenating serum: littekens, hyperpigmentatie & gelijkmatige teint
Face Serum: fijne lijntjes & rimpels, ongelijke huidstructuur, hydratatie & elasticiteit
Face Dry Mask: fijne lijntjes & rimpels, ongelijke huidstructuur, onmiddellijke glans en voeding

 1. Gebruik een oogcrème en nachtcrème.

Vind hier alle producten voor de routine