Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
17 Jan 2019

Insider tips van Pascal ? wittere tanden, snel en gemakkelijk

17 Jan 2019
Insider tips van Pascal ? wittere tanden, snel en gemakkelijk

Maak kennis met Pascal ? onze geliefde collega die vanaf het begin met ons heeft gewerkt. Momenteel is hij Logistiek Manager bij Swiss Clinic. Pascal?s achtergrond bestaat uit professionele ijshockeyspeler en werken achter de bar in enkele van de meest high-end nachtclubs van Stockholm. Zijn interesse in gezondheid en schoonheid is er altijd geweest, maar is sterker geworden tijdens zijn jaren bij Swiss Clinic. Als onderdeel van zijn werk heeft hij de mogelijkheid om alle behandelingen van Swiss Clinic in zijn huis in Stockholm te proberen. De nieuwste toevoeging aan de lijst is Whitening System, onze populaire tandenbleek met een bijgewerkte formule.

"Mijn vriendin en ik gebruiken regelmatig een aantal thuisbehandelingen van de Swiss Clinic. Mijn dagelijkse routine bestaat uit het Face Serum en de dag- en nachtcrèmes. Ik vul dit aan met een sheetmasker een paar keer per maand en de Skin Revival behandeling een paar keer per jaar. Maar de behandeling waarvan ik het meest heb genoten, is de Whitening System, omdat je de resultaten zo snel en duidelijk kunt zien ", zegt Pascal.

En de resultaten waren al na een week duidelijk zichtbaar.

Bestel nu de Whitening System met €20 korting! Gebruik code: WS20Thuis tanden bleken of bij de tandarts?

Dit is een van de meest gestelde vragen bij de Swiss Clinic. Hoewel het natuurlijk een kwestie van voorkeur is, is het ook een kwestie van kosten. De meningen verschillen afhankelijk van de tandarts of welke thuisbehandeling werd gebruikt - de methode is in principe hetzelfde.

"Ik heb een keer tandenbleek van een tandarts gekocht, dit was vóór mijn tijd bij Swiss Clinic. Bleek dat de tandarts alleen een mondbitje had gevormd om in mijn tanden te passen en vervolgens moest ik thuis bleken met een gel. De behandeling was pijnlijk, mijn tanden deden constant pijn. Toen de behandelingsperiode voorbij was, waren de resultaten goed, maar er was geen verschil met de Whitening System - behalve de prijs. Ik denk dat ik ongeveer €200 heb betaald voor het professioneel bleken van mijn tanden. Dus hoewel mijn mening misschien bevooroordeeld is omdat ik bij Swiss Clinic werk, kan ik met goed bewustzijn zeggen dat ik voor onze thuisbehandeling kies. Mijn tanden hebben nooit pijn gedaan, de resultaten zijn hetzelfde en de prijs is veel lager ", vervolgt Pascal.

Whitening System is een tandenbleken voor thuisgebruik, dat speciaal is samengesteld in samenwerking met de tandarts. De behandeling is gemakkelijk in gebruik en zacht voor tandvlees en glazuur.

Bestel nu de Whitening System met €20 korting! Gebruik code: WS20