Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
19 Aug 2019

Johanna Toftby over thuisbehandeling: Whitening system

19 Aug 2019
Johanna Toftby over thuisbehandeling: Whitening system
Influencer en auteur Johanna Tofyby (Instagram @johannatoftby) is al lang een toegewijde gebruiker van ons populaire Whitening System, een eenvoudige, zachte en gemakkelijke manier om thuis witte tanden te krijgen.

"Een perfecte manier om mijn tanden wit te houden, bij de eerste behandeling zag ik resultaten in slechts een paar dagen, zo blij!"

Op dit moment: 30% korting bij aankoop van de Whitening System! Snelle resultaten, eenvoudig, zachtaardig en volledig pijnvrij!

Een stralende witte glimlach zoals bij een tandpastareclame is iets waar weinig mensen nee tegen zouden zeggen. Het bleken van tanden in de kliniek is echter duur en kan erg duur zijn als u meerdere keren moet worden behandeld. Met de Whitening System krijg je de witte glimlach die je altijd al wilde hebben, met dezelfde effectieve resultaten als bij je tandarts - maar voor een fractie van de prijs.

''Zo ongelooflijk gemakkelijke behandeling om thuis uit te voeren!''

Whitening System is ontwikkdeld door tandartsen, het is zacht voor zowel je tanden als je tandvlees en ondanks het lage prijskaartje is het net zo effectief als tandenbleken in een kliniek. Johanna heeft eerder in een kliniek haar tanden gebleekt en denkt dat het Whitening System een ​​perfecte manier is om het bleken op te frissen.

“Ik ben blij met beide behandelingen, maar het Whitening System is echt een geweldige manier om thuis het bleken te verbeteren. Je ziet resultaten in slechts een paar dagen, ik kan niet blijer zijn! ”

Johanna Toftby besloot het product te testen nadat het door verschillende vrienden en kennissen was aanbevolen:

“Ik had zoveel over het product gehoord en ben het altijd beu geweest om gele tanden te hebben. Ik was nieuwsgierig en ook ik lach veel, haha! Ik hou van witte en mooie glimlachen. "

NU: Koop ook onze populaire Whitening System en krijg  30% korting. Witte tanden krijgen is nog nooit zo eenvoudig geweest!