Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
08 Jun 2018

Krijg een zongebruinde kleur met een eenvoudige toevoeging aan uw huidverzorgingsroutine

08 Jun 2018
Krijg een zongebruinde kleur met een eenvoudige toevoeging aan uw huidverzorgingsroutine

Een goudbruine huid ziet er prachtig uit en geeft je uiterlijk een lift. De huid is ook gezonder met een beetje kleur na de winter en de kleding ziet er beter uit op een zongebruinde huid. Maar is het de moeite waard om in de zon te zitten met gevaarlijke UV-stralen? Nee! Langdurige blootstelling aan direct zonlicht droogt uw huid niet alleen uit, maar beschadigt uw huid ook.

Gelukkig kan de technologie van vandaag een goudbruine kleur geven zonder de gevaarlijke stralen van de zon en zelfs toevoegen aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine!

Voeg een zelfbruining behandeling toe aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine en krijg de perfecte bruine kleur zonder de gevaarlijke risico’s van de zon – nu voor de pakketprijs van €55 (waarde €60)

Velen kennen Swiss Clinic van onze microneedlingbehandelingen en de Skin rollers. De meesten weten niet dat Swiss Clinic zijn producten ontwikkelt in Zwitserland om een thuisbehandeling met hoogwaardige kwaliteit en nieuwe technologie aan te bieden. De kernwaarde van Swiss Clinic is om een verschil te maken. Het idee om een product te ontwikkelen dat een echt kleurtje geeft, zonder je bloot te stellen aan gevaarlijke UV-stralen, leidde tot de Self-Tanning Treatment. Een tweestapsbehandeling die zichtbare resultaten binnen 24 uur levert door uw pigment in de huid op natuurlijke wijze te stimuleren, zonder vlekken en de onaangename geur die normale zelfbruiners vaak met zich meebrengen.

Self-Tanning treatment – De behandeling bestaat uit twee producten: Self-Tan Drops, wat een natuurlijk onderdeel is van de ochtendroutine en Hydrating Self-Tan Pads die ’s avonds worden gebruikt.

Self-Tan Drops

Een innovatieve olie die met slechts 3-5 druppels een direct effect geeft. Het kan rechtstreeks op de huid worden aangebracht of in uw dagcrème of in uw zonnebrandcrème worden gemengd. De olie, die je pigment stimuleert, zorgt voor een zachte en natuurlijke kleur die overblijft. De kleur kan worden geregeld door het aantal druppels, hoe meer druppels, hoe donkerder de kleurtint.

Behalve dat het een mooie kleur geeft, bevat het ook veel verzorgende stoffen zoals vitamine E en Fucogel. Voor maximaal en langdurig effect worden Self-Tan Drops gemengd met hyaluronzuur, dat is opgenomen in onze Day Cream.

Hydrating Self-Tan pads

Geeft een perfecte bruine kleur met glans en beschermt en hydrateert de huid terwijl u slaapt. Hoe is dat mogelijk zullen velen denken? Met een ingesloten innovatieve formule met een Cactus Flower extract, Kukui Seed Oil en DHA, wordt de huid gekalmeerd en gehydrateert terwijl uw tan wordt verlengd. Het is ook vrij van parabenen en alcohol en past op alle huidstypes. Daarnaast zijn de pads “Pillowproof”- dus geen risico op vlekken op kleding of kussens!

Wil u een consistente en natuurlijke kleur? Koop vandaag nog de Self-Tanning Treatment voor slechts €55,- (waarde €60,-)