Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
12 Apr 2018

Lisa Anckarman: Hoe mijn wimpers in slechts twee weken langer werden.

12 Apr 2018
Lisa Anckarman: Hoe mijn wimpers in slechts twee weken langer werden.

Natuurlijk lange, volle en gezonde wimpers is iets waarvan velen dromen, maar niet veel worden helaas geboren met. Gelukkig is er een manier om Moeder Natuur te helpen. Lisa Anckarman is een van de vele vrouwen die de Swiss Clinic Eyelash Growth Serum heeft getest. Ze zag een verschil in slechts 10 dagen en wil anderen graag aanbevelen om het te proberen! “Het is echt een van mijn absoluut beste schoonheidstips, ik merkte een verschil in slechts twee weken.”

NU: Probeer de Eyelash Growth Serum tegen een gereduceerde prijs met 30% korting!

Winterextentions, mascara en wimperkrullers laten uw wimpers langer lijken, maar het effect is slechts tijdelijk.

Als u van nature lange, volle en gezonde wimpers wilt, is er nog een betere oplossing Eyelash Growth Serum.

Lisa Anckarman is een van de velen die het serum heeft getest en ze kon niet gelukkiger zijn met de resultaten.

“Ik merkte een verschil in slechts twee weken, en na zes weken gebruik van het serum had ik deze ongelooflijke resultaten. Ik ben heel blij”, zegt Lisa.

“Nadat ik de Eyelash Growth Serum 6 weken had gebruik, zijn mijn wimpers bijna twee keer zo lang”, zegt Lisa Anckarman.

Eyelash Growth Serum is een van de meest verkochte wimper-serums in de Scandinavische landen en als u de resultaten ziet, zult u begrijpen waarom!

Dankzij de unieke formule worden je wimpers van nature langer in slechts 3 weken en na 6 weken zie je het volledige effect. Veel van de mensen die het serum proberen, zien de resultaten nog sneller!

Hoe het werkt

Door de actieve ingrediënten Redensyl en Biosaccharides te combineren, wordt de groei van de wimper gestimuleerd en het aantal wimpers dat uitvalt wordt geminimaliseerd. Dit betekent dat je wimpers langer in lengte kunnen blijven groeien als ze anders uitgevallen zouden zijn.

Studies tonen aan dat de werkzame stof Redensyl de wimpergroei in slechts 10 dagen met 200% verhoogt in vergelijking met onbehandelde wimpers.

Klik hier om het Eyelash Enhancer-serum te testen.