Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
17 May 2019

Maak kennis met Maria en ontdek hoe ze haar acnelittekens heeft laten verdwijnen.

17 May 2019
Maak kennis met Maria en ontdek hoe ze haar acnelittekens heeft laten verdwijnen.

Maria is 31 jaar oud en heeft een zoon van drie en een half jaar oud. Toen ze zwanger was van hem kreeg ze acne en bleef er als gevolg daarvan littekens achter op haar kaak.

Bovendien, nadat Adrian was geboren, voelde haar huid dof en gestrest. Het gebrek aan slaap in combinatie met de druk om voor een pasgeboren baby te zorgen eiste zijn tol. Maria ontdekte Skin Renewal van Swiss Clinic en zag na een paar maanden gebruik haar huid verbeteren en haar acnelittekens vervagen. Zij beschrijft de behandeling als “Een huidverzorgingsbehandeling die uw huid reactiveert!”

Ontdek Face Treatment. Lees hier meer over de bekroonde behandeling.

Bij Swiss Clinic werken we continue met onderzoek en ontwikkeling. Onze producten en behandelingen worden op verschillende manieren (maar nooit op dieren!) in laboratoria oplettend getest. Naast deze klinische testen en proeven, zoeken we actief feedback van onze klanten op hun ervaringen en resultaten. Het zijn immers de resultaten van de eindgebruikers die de doeltreffendheid van een behandeling echt kunnen bewijzen.

Maria is 31 jaar oud en werkt als wervingsspecialist bij een advocatenkantoor in Stockholm, Zweden. Ze woont samen met haar man Jonas en zoontje Adrian. Ze gebruikt nu al ongeveer 2 jaar producten en behandelingen van Swiss Clinic. We kwamen met haar in contact om te zien hoe ze met haar Skin Renewal behandeling omging.

“De Face Treatment was mijn reddende engel! Het pakte de vermoeide moeder huid aan die ik had vanwege stress en gebrek aan slaap”, zegt ze. Ze vervolgt: “Bovendien kreeg ik tijdens de zwangerschap acne en de daaropvolgende littekens op mijn kaak waren bijna paars.” Ze vertelt ons verder dat ze ook de Skin Care-reeks met PENTA-technologie gebruikt; “Ik merk dat de huidverzorgingslijn mijn huid ‘op gang’ houdt tussen mijn behandelingen met micronaaldjes (bijv. Skin Renewal). Het Face Serum (waarvan ik eerder dacht dat het een onnodig product was om te gebruiken) geeft mijn huid glans! De serie past echt bij mij – normale huid die gevoelig wordt als ik gestrest ben (meestal – haha) en tijdens de wintermaanden. “

Maria vervolgt over de FACE: "Toen ik de behandeling begon te gebruiken, kon ik onmiddellijk resultaten zien - een stralende, vollere huid. En na 2 maanden continu gebruik (5 dagen op, 5 dagen rust) begonnen mijn 'boze' acne-littekens te verdwijnen! "

"Tegenwoordig gebruik ik de behandeling 1-2 keer per week. Om de resultaten te behouden, maar ook om te bereiken. Voor mij is het een goed alternatief voor een scrub- en / of gezichtsmasker. Ik hou van het gevoel en het geeft mijn huid een goede boost. En ik gebruik de Skin Care Range s ’ochtends en s ’avonds. "

Ze zegt verder: "Ik praat vaak met vrienden, die zich in soortgelijke situaties bevinden als waarin ik me bevond - met een doffe, vermoeide huid na het krijgen van kinderen, slapeloze nachten, stress en de impact van het milieu - over Skin Renewal. Ik vertel hen dat het, ondanks de micronaaldjes, geloof het of niet, echt geen pijn doet! Ik probeer het gevoel uit te leggen - dat je bijna voelt dat de huid geactiveerd wordt, hoe de bloedsomloop verbetert en dat je voelt dat het werkt. Het is veel tastbaarder dan een gezichtsmasker. En degenen die mijn acnelittekens hebben gezien en onthouden, hebben al hun Face - Microneedling Home Treatment gekocht. "

Ten slotte vragen we Maria om de Skin Renewal behandeling in één zin samen te vatten:

"Een huidverzorgingsbehandeling die uw huid reactiveert!"

De huidbehandeling is eenvoudig uit te voeren, thuis en de resultaten zijn een feit.

Face - Microneedling Home Treatment ontving de innovatieprijs tijdens de Swedish Beauty Awards 2015. Bestel hier uw behandeling!

Wilt u ook de resultaten delen die u hebt bereikt met een Swiss Clinic-product of -behandeling? Neem in dat geval contact op met de klantenservice!