Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
04 Sep 2018

Maak kennis met onze klant Madeleine die een microneedling behandeling heeft geprobeerd

04 Sep 2018
Maak kennis met onze klant Madeleine die een microneedling behandeling heeft geprobeerd

Madeleine is een in beauty geïnteresseerde 23-jarige studente en een trouwe Swiss Clinic klant. In 2012 begon ze problemen te krijgen met rode uitslag op haar wangen die steeds erger werd. Tot slot ontving ze een verwijzing naar het ziekenhuis, maar ze kwam niet van haar problemen af. Op een dag zag ze een filmpje over Swiss Clinic op YouTube en was ze meteen nieuwsgierig naar het proberen van een microneedling behandeling en bestelde ze een set. Na een maand zag ze al verbluffende resultaten! Haar uitslag is nu bijna volledig verdwenen, gloeit niet meer en de huid voelt gezonder en gehydrateerd aan. Ze vertelt dat de verwachtingen van de behandeling relatief laag waren, omdat alles wat ze in 6 jaar had getest niet werkte. Het resultaat is echt boven verwachting en ik voer de behandeling continue uit, zegt Madeleine.

Ontdek ook Skin Revival. Hier kunt u meer lezen over de bekroonde huidbehandeling.

Bij Swiss Clinic werken we veel met onderzoek en ontwikkeling. In laboratoria worden onze behandelingen op verschillende manieren zorgvuldig getest (maar nooit op dieren!). Naast deze klinische tests, werken we ook aan het bewaken van de resultaten van onze klanten. Uiteindelijk is het voor de gebruiker een voordeel of een product of behandeling op lange termijn werkt.

Madeleine is 23 jaar oud en studeert sociologie. Ze is een echte "Beauty Junkie" en is bijna geobsedeerd door make-up en huidverzorging. Ze probeert constant meer te leren en probeert nieuwe Beauty-trends te volgen. Ze kwam in contact met de Swiss Clinic via YouTube, toen ze een video over tips over microneedling behandeling bekeek.

Sinds 2012 heeft Madeleine rood ogende problemen op de wangen en deze zijn alleen maar erger geworden door de jaren heen. Ze heeft al het mogelijke geprobeerd en onlangs een verwijzing naar een arts ontvangen, maar helaas zonder succes.

"De artsen konden niet precies zeggen wat het was, maar ze dachten dat het kwam omdat mijn huid zo droog was. Ze zeiden dat ik me meerdere keren per dag moest insmeren en kijken of het beter werd. Er was geen grote verbetering, dus ik bestelde de Skin Revival microneedling behandeling van Swiss Clinic en dacht dat het niet erger kon zworden dan het al was. "

Madeleine is pas iets meer dan een maand in behandeling en de resultaten zijn al boven verwachting. Ze behandelt één keer per dag in de avond in intervallen. Eerst behandelt ze 5 dagen haar huid om vervolgens 5 dagen rust te nemen. Daarna herhaal ik de behandeling weer, zegt Madeleine. Ze is van plan om de behandeling elke twee weken voort te zetten totdat haar huid volledig is hersteld.

De behandeling was heel eenvoudig en het is nu een gezellige avondroutine. Ik vind het best leuk om deze Skin Roller te gebruiken en ik ben verbaasd over de positieve resultaten die het heeft opgeleverd! Mijn uitslag op de wangen is veel kleiner en minder rood geworden en groeit niet meer.

De positieve effecten die Madeleine heeft ervaren, is in de eerste plaats dat de huid ongelooflijk gehydrateerd aanvoelt. Ze legt uit dat ze denkt dat het komt omdat het serum zo hydrateert en dieper in de huid doordringt als ze de micronaaldjes heeft gebruikt.

Mijn wangen zijn al eerder als een woestijn geweest, niets hielp, niets heeft in de huid willen opnemen, maar nu is het alsof ze alles meenemen wat ze krijgen.

Madeleine zou anderen sterk aanbevelen om de behandeling met micronaalden te testen. Bovenal gelooft zij dat dit ten goede kan komen aan mensen die gezichtsbehandelingen nodig hebben, maar die het zich niet kunnen veroorloven of tijd hebben om naar de salon te gaan.

"Het is heerlijk en gezellig met dat kleine moment in de avond wanneer je je alleen concentreert op het verzorgen van de huid, je hoeft niet naar een kliniek te gaan om dat kleine gevoel van eigenwaarde te krijgen dat ik denk!"

De huidbehandeling is eenvoudig zelf uit te voeren en de resultaten zijn een feit.

Nu kan je een gratis huidtest te maken bij Swiss Clinic om een aangepaste aanbeveling krijgen hier.

Wil je ook de resultaten die je hebt behaald delen met een Swiss Clinic-product of een thuisbehandeling? Mail dan naar onze klantenservice!