Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
07 Jun 2021

Netstyle's hoofdredacteur Charlotta Flinkenberg heeft onze Skin Roller uitgeprobeerd

07 Jun 2021
Netstyle's hoofdredacteur Charlotta Flinkenberg heeft onze Skin Roller uitgeprobeerd

Van dof naar glow. Charlotta Flinkenberg is journalist, auteur, docent, influencer en mediaondernemer. Alsof dat nog niet genoeg is, is ze ook netstyle's oprichter en hoofdredacteur met 25 jaar media-ervaring, voornamelijk als hoofdredacteur van tijdschriften als Frida, Veckorevyn, Glamor en CHICH. Op haar blog en Instagram kun je alles lezen, van outfitdilemma's, carrièretips tot tests van schoonheidsbehandelingen en producten.

Charlotta vóór behandeling met onze Skin Roller en Charlotta na behandeling.

Charlotta probeerde onze Skin Roller tijdens een behandelingsperiode en deelt haar gedachten en resultaten in Netstyle. "Ik heb dit product getest net toen het vele jaren geleden werd gelanceerd en was toen blij met het resultaat. Maar mijn huid is sindsdien veel ouder geworden. Ik ben onlangs 50 geworden en heb een vochtarme huid met droge lijntjes, rimpels rond de ogen en wat pigmentvlekken door zonden in mijn jeugd (veel zonnen etc....). De eerste paar dagen merkte ik visueel een negatief effect op omdat de huid last had, geïrriteerd, een beetje brandbaar en jeukend/extra droog. Ik zag de huid ook als extra "dorstig" na de behandeling en gebruikte veel serum. Het zonk er meteen in! De huid werd ook roodroze, net als wanneer je in de jaren '90 in een solarium zonnebaadt."

Uw serum wordt 300 keer beter opgenomen bij gebruik na uw Microneedling.

Huidverzorgingsproducten tijdens de behandeling

Tijdens de treament gebruikte Charlotta onze aanbevolen producten van Swiss Clinic: Micellar Cleansing Gel, Reviving Face Serum, Night Cream & Eye Cream.

De producten zijn ontwikkeld om u de best mogelijke resultaten te geven tijdens uw behandeling, dankzij de actieve ingrediënten werken ze om uw huid opnieuw op te bouwen en hebben ze een hydraterend, verstevigend en stralend effect.

"Gemakkelijk om thuis een kliniekresultaten te krijgen"

In Charlotta's blogpost bij Netstyle lees je hoe Charlotta haar Skin Roller zowel voor als na haar behandeling grondig heeft gereinigd en hoe ze haar huidverzorgingsproducten heeft gebruikt om het gewenste resultaat van haar behandeling te bereiken.

"De huid is meer gehydrateerd en met een zichtbare gloed"

Charlotta deelt haar voor en na foto's, de foto's zijn gemaakt zonder make-up en zijn onbewerkt.

Als u benieuwd bent naar een thuisbehandeling met Microneedling, kunt u er hier meer over lezen.