Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
07 Jun 2021

NIEUWS! Regenerating Cream

07 Jun 2021
NIEUWS! Regenerating Cream

Eindelijk is het zover! Swiss Clinic Regenerating Cream is geformuleerd om de vochtbalans in een droge of uitgedroogde huid te behandelen, opnieuw op te bouwen en te herstellen, en het werkt resultaatgericht om littekens, striae en pigmentvlekken te verminderen.

Swiss Clinic Regenerating Cream bevat het actieve ingrediënt PCL, een dunne olie die fungeert als een beschermende laag op de huid. Regenerating Cream herstelt de vochtbalans in een vochtarme huid, helpt de elasticiteit van de huid op te bouwen en vergrendelt vocht en werkt effectief op een breed scala om het fantastische gevoel van een zachte en soepele huid te geven. Regenerating Cream werkt effectief om de structuur van littekens, striae en pigmentvlekken te verbeteren. Ook geschikt als crème voor de zwangere vrouw, om het jeukende gevoel te voorkomen wanneer de buik groeit, maar ook om striae te voorkomen.

Een onafhankelijke klinische studie toonde de resultaten aan dat een enkele toepassing van Regenerating Cream leidde tot een verbeterde hydratatie van Stratum Comeum *. * Het stratum corneum, de buitenste laag van de opperhuid en beschermt het lichaam tegen externe aanvallen zoals kou, UV-straling, bacteriën en virussen. De rest van de epidermis fungeert als een barrière. De dermis is de middelste laag.

Swiss Clinic Regenerating Cream is een goede keuze van het product om te gebruiken met uw skin roller, zowel lichaam als gezicht.

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPES/ EXTRA DROGE HUID / STRIAE/ LITTEKENS

✓ Geschikt voor zowel gezicht als lichaam

✓ Voorkomt en verbetert het uiterlijk van striae en littekens

✓ Allergievriendelijk product

✓ Intensieve hydratatie voor droge en uitgedroogde huid

✓ Uitstekend te gebruiken met Skin Roller