Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
14 Dec 2017

Ontmoet de PENTA Skin Care Range

14 Dec 2017
Ontmoet de PENTA Skin Care Range

Wat als je een huidverzorgingslijn zou ontwikkelen op basis van een combinatie van 1 of 2 hyaluronzuren en 1 of 2 peptiden?

Je zou goede crèmes en serums krijgen. Wat als je vervolgens meer hyaluronzuren en peptiden ging toevoegen? Om te eindigen met behandelingen die maximaal 8 soorten hyaluronzuren en 5 verschillende peptiden bevatten? Welnu, dat hebben we precies gedaan en het resultaat is de PENTA-huidverzorgingslijn voor de technologie.

In januari 2017 lanceerde Swiss Clinic wat al jaren in de maak was; een complete huidverzorgingslijn. Een exclusieve en effectieve serie, zorgvuldig afgestemd om te zorgen voor al uw elementaire schoonheidsbehoeften. Elk afzonderlijk deel van de behandelreeks is krachtig in actieve ingrediënten, gecombineerd om buitengewone resultaten te leveren:

Dag crème:
Een snel absorberende dagcrème voor alle huidtypen. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en biotechnische oliën met regenererende en derma-beschermende eigenschappen, waardoor het oppervlak van de huid beschermd en gehydrateerd blijft. 

Nacht crème:
Een rijke crème, geschikt voor alle huidtypes. Het bestaat uit natuurlijke ingrediënten en bui-technische oliën die de huid onmiddellijk comfort bieden, maar ook diep doordringen in de huid, ’s nachts regenererend en voedend.

Face serum:
Het face serum bevat een sterk geconcentreerde, lichte en zijdezachte formule met vijf hyaluronzuren en vijf peptidecomplexen – de kern van de Swiss Clinic PENTA technologie. De hoge concentratie van deze ingrediënten met anti-aging effect bevordert een intense reconstructie van de huid door het behoud van de elasticiteit en het voorkomen van verslapping van de huid.

Eye cream:
De Eye cream is speciaal ontwikkeld voor vermoeide en gestreste ogen, hydrateert de tere huid rond de ogen, garandeert een continue en diepe hydratatie en maakt de huid elastischer en gelijkmatiger. Als resultaat worden fijne lijntjes en rimpels verminderd.

Miscellar Cleansing Gel:
Het nieuwste op het gebied van miscellaire reiniging is gel. Deze verwijdert make-up en onzuiverheden op een snelle en eenvoudige manier, zonder de huid na te spoelen. Het biedt bescherming en hydratatie en geeft de huid een stralende, gezonde uitstraling.

Wilt u meer informatie over dit geweldige assortiment huidverzorgingsproducten? Lees dit.