Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
14 Dec 2017

Skin Renewal – de prijswinnende super star

14 Dec 2017
Skin Renewal – de prijswinnende super star

Ze zeggen dat je geen favorieten zou moeten hebben, en dat doen we niet echt, maar we kunnen niet anders dan een beetje extra trots zijn op onze kleine superster; de Skin Renewal behandeling.

Hoewel microneedling, als een klinische procedure, al een geruimde tijd bestaat, is de thuisbehandeling vorm pas sinds een aantal jaar bekend. Door het basisconcept van klinische micronaaldjes te nemen en het aan te passen om een methode te creëren waarmee u het op uzelf kun uitvoeren, voegen steeds meer mensen deze behandeling toe aan hun dagelijkse schoonheidsregimes.

De industrie kijkt toe

Het zijn niet alleen de gebruikers die onder de indruk zijn. De schoonheidsindustrie in het algemeen raakt steeds meer geobsedeerd door deze revolutionaire manier om de productie van collageen en elastine in de huid te versnellen. magazineers, vloggers, journalisten, artsen en schoonheidsspecialisten vertellen iedereen die wil luisteren dat dit DE behandeling is om je huid een boost te geven.

Echt innovatief

Op basis hiervan zou het niet echt als een verassing moeten zijn gekomen toen een paar jaar geleden brieven binnenkwamen die ons op de hoogte brachten dat de Skin Renewal behandeling was genomineerd voor prestigieuze onderscheidingen. Maar we waren verrast. Verheugd en opgewonden, maar vooral verrast, omdat dit in concurrentie stond met enkele van de meest gevestigde en bekende merken in de industrie.

Dus, zoals we al zeiden, we waren opgetogen dat we waren genomineerd voor prijzen als ‘Beauty Accessory of the Year’ bij The Danish Beauty Awards, en ‘Skin care of the Year’ en de Norwegian Cosmetic Award, maar toen onze kleine ster, sorry, de Skin Renewal behandeling, de ‘Innovation of the Year’ won, tijdens de Swedisch Beauty & Cosmetics Awards, dachten we dat onze harten barsten van trots en vreugde. Dus, terwijl we niet aan favorieten doen – er zijn vele, vele prachtige behandelingen in ons assortiment, is er een speciale plaats in ons hart voor de Skin Renewal behandeling – die is, en laat je eruit zien als een superster!

Lees hier meer over schitterende Skin Roller.