Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
07 Sep 2018

Swiss Clinic’s skin therapeut Emely Ramos deelt haar beste tips voor de herfst

07 Sep 2018
Swiss Clinic’s skin therapeut Emely Ramos deelt haar beste tips voor de herfst

Hier zijn 5 snelle huidverzorgingstips van mijn favoriete producten, die ik gebruik om mijn huid fris en gehydrateerd te houden wanneer de seizoenen veranderen.

Wist je dat je huid veranderd met de seizoenen?

  • Winter tot lente – de huid wordt iets vettiger dan normaal
  • Lente tot zomer – onzuiverheden kunnen optreden, evenals gebroken bloedvaten, omdat de huid reageert op blootstelling aan de zon
  • Zomer tot herfst – Zonschade, in de vorm van fijne lijntjes en pigmentvlekken, kan zichtbaar worden
  • Van herfst tot winter – de huid wordt droog aan de oppervlakte

1. Extra hydratatie in de nacht

De huid regenereert zichzelf van de dagelijkse stress en schade tijdens de nacht en dit is wanneer onze celvernieuwing het meest effectief is. Daarom raad ik aan om ‘s avonds producten met veel vitamines en actieve ingrediënten te gebruiken. De avond is de ideale tijd om de structuur van de huid te ondersteunen, maar ook om te werken aan lijnen, verdikking van de huid, onzuiverheden en pigmentveranderingen. Mijn absoluut favoriete product op dit moment is het Rejuvenating Serum, een kalmerende en hydraterende serum die de natuurlijke vochtbalans van de huid herstelt en de huid vernieuwd. De actieve ingrediënten Bètaglucaan, Vitamine E en Hydroxyprolisilane C N stimuleren de natuurlijke collageenproductie in de huid. Collageen is een eiwit in de bindweefsels dat de diepte van rimpels vermindert.

2. Hydrateer, hydrateer, hydrateer!

Een mooie huid begint vaak met een goede gezondheid en een gezonde levensstijl. Vergeet niet dat slaap en wat je binnenkrijgt een grote impact heeft op je huid. Je zult ook moeten onthouden dat je veel water moet drinken! Het meest voorkomende huidprobleem bij koel weer is een droge en schilferige huid, die wordt veroorzaakt door een gebrek aan vocht en olie in de huid. Om te voorkomen dat je een onevenwichtige en doffe huid krijgt, kun je het een boost geven met een kuur. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan cursusbehandelingen met langdurige effecten, zoals de superhydraterende combinatie van de Skin Roller en het Face Serum. Ons Face Serum zit vol met hyaluronzuren, die vocht tot 300% beter aan uw huid hechten! De naalden op de Skin Roller openen de huid, waardoor deze veel ontvankelijker is om het serum diep in de huid te absorberen.

3. Analyseer je huid

Je merkt misschien een verandering in je huid, als de seizoenen veranderen. De herfst is een seizoen waarin mensen met een vettere huid hun huid minder vettig kunnen zien, terwijl mensen met een normale huid hun huid droger kunnen vinden dan normaal. Dit komt door het feit dat de lucht droger wordt naarmate de temperatuur daalt en uw huid van nature reageert op deze verandering in het klimaat. Probeer aandacht te schenken aan de veranderingen in je huid en begeleid deze met de juiste veranderingen in je huidverzorgingsregime en de producten die je gebruikt. Net als je garderobe moet je huid voor elk seizoen worden bijgewerkt.

4. Vergeet je handen niet!

Je handen, net als je gezicht, zijn een van de meest gespannen delen van je lichaam, onderworpen aan vele soorten elementen. Wanneer je in de winter een dikkere trui aantrekt, moet je ook een dikkere lotion gebruiken. De droge en koude lucht in de herfst, gecombineerd met de warme temperaturen binnenin, zijn vaak de reden om de handen in de winter te drogen. Wanneer de huid vocht inbrengende stoffen in de buitenste lagen mist, worden de handen droog en strak. Mijn tip is om je handen minstens één keer per week te exfoliëren om dode huidcellen te verwijderen. Dit maakt de huid veel ontvankelijker voor crèmes en lotions. Ik gebruik ook een extra boost om de vochtbalans effectief in te stellen. Het masker maakt gebruik van gepatenteerde watervrije technologie, bestaande uit 87% actieve ingrediënten, en blijft acht uur na de eigenlijke behandeling werken.

5. Diep zuiverend en detox

Wanneer de herfst begint, is de huid vaak extra saai en grijs. Misschien heb je het gevoel dat je de heerlijke glans van je huid in de zomer hebt verloren. De redder van de doffe herfsthuid reinigt de huid diep! Combineer onze Sheet Clay-maskers met een micellair reinigingsproduct om te voorkomen dat uw huid met water uitdroogt elke keer dat u uw huid reinigt. Onze Clay Sheet-maskers zijn ontwikkeld om uw poriën grondig te reinigen. De krachtige actieve ingrediënten, gecombineerd met de diepe reinigende eigenschappen van de klei, maken dit tot een praktisch bladenmasker, dat uw huid stevig achterlaat met minder poriën en een geweldige glans.