Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
19 Aug 2019

Visagist: geen enkel schoonheidsproduct dat ik ooit heb getest, heeft zulke resultaten opgeleverd!

19 Aug 2019
Visagist: geen enkel schoonheidsproduct dat ik ooit heb getest, heeft zulke resultaten opgeleverd!

Thusibehandeling met salonresultaten? Ja graag! Doe net als make-up artist Erica Arebo en voorkom voortijdige huidveroudering, verminder de zichtbaarheid van lijnen, acne littekens en hyperpigmentie met onze bekroonde huidbehandeling Skin Renewal Treatment.

Erica Arebo is een make-up artiest en schrijft over de laatste trends in cosmetica en gezichtsverzorging. Ze is ook bekend op Instagram (@ericaarebo), waar ze haar werk deelt in de vorm van inspirerende foto’s en beauty tips.

Een van Erica Arebo’s beste tip is om regelmatig de Skin Renewal te gebruiken. Het helpt tegen alles, van verminderen van de rimpels, fijne lijnen, littekens en poriën tot het verbeteren van de elasticiteit, stevigheid en gladheid van de huid. Bovendien is het een goede anti-ageing behandeling, voor zowel degene die actief willen werken aan rimpels, maar ook voor degenen die preventief te werk willen gaan. 

Lees meer en bestel hier online, je krijgt nu €41,- korting (waarde €96)! Geef je huid een extra boost en zie resultaten in slechts een paar weken. 

"Het is een ongelooflijk product dat snel resultaten levert. Na slechts één week was mijn huid erg soepel en was de roodheid rond mijn neus verdwenen. Later merkte ik dat mijn rimpels op het voorhoofd veel kleiner zijn geworden, zegt Erica Arebo. '' Skin Renewal is geïnspireerd door een behandeling die eerder alleen in klinieken werd uitgevoerd. Nu heeft Swiss Clinic de Skin Renewal ontwikkeld zodat deze effectief en veilig vanuit huis uitgevoerd kan worden. Skin Renewal combineert de microneedling-methode met een actief serum dat samen een uitzonderlijk effect op de huid geeft.

De eerste stap is de Skin Roller. De naaldkop wordt over de huid gerold en stimuleert het natuurlijke genezingsproces, het versnelt ook de celvernieuwing van de huid en bevordert de productie van collageen en elastine in de huid, waardoor onze huid elastisch en veerkrachtig blijft.

Stap twee is de Rejuvenating Serum, dat dankzij de microkanalen gecreëerd door de Skin Roller veel dieper in de huid dringt dan wanneer het op een onbehandelde huid wordt aangebracht. Het serum is volledig parfumvrij en past ook bij een gevoelige huidtype.

"Het effect overtrof al mijn verwachtingen. Aangezien ik een visagist en magazineer ben, heb ik veel verschillende producten en crèmes uitgeprobeerd. Nooit heb ik iets geprobeerd dat zó effectief is als dit. Het is niet alleen ik die een verschil ziet, maar ook mensen uit mijn omgeving.”

Erica Arebo raadt de Skin Renewal vaak aan haar klanten aan. Een van haar meest voorkomende opdrachten is bruidsmake-up en ze ziet een groot verschil bij de klanten die de behandeling hebben gebruikt, ze legt uit dat het veel gemakkelijker is om een perfecte afwerking te creëren voor degenen die de behandeling hebben gebruikt, omdat de huid veel gladder is.

“De basis is het aller belangrijkste voor make-up. Het is gemakkelijk wanneer je een zachte en gladde huid hebt. De Skin Roller helpt niet alleen mijzelf, maar ik gebruik het ook voor mijn werk.”

Mis de actie niet - nu €41,- korting op de Skin Renewal - een bekroonde behandeling voor alle huidtypen.