Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
07 Sep 2020

Zes redenen om thuis met microneedling te beginnen

07 Sep 2020
Zes redenen om thuis met microneedling te beginnen

Je dermatoloog of schoonheidsspecialiste zijn experts in alles wat met huidverzorging te maken heeft. Een van hun meest aanbevolen behandelingen is microneedling behandeling. Deze behandeling helpt tegen ontzettend veel problemen: verslapping van de huid, fijne lijntjes en rimpels, grove poriën, doffe huid, acnelittekens, striae en zelfs cellulitis zijn allemaal problemen die kunnen worden behandeld met microneedling. Doordat deze behandeling voor veel verschillende huidaandoeningen gebruikt kan worden is het een vaak gekozen behandeling. Echter, kunnen de prijzen enorm oplopen als je deze behandeling door je dermatoloog of schoonheidsspecialiste laat uitvoeren. Heb jij daar de middelen niet voor? Dan is microneedling voor thuis een goed alternatief! Wil je meer weten? Lees dan onze zes redenen waarom jij zou moeten beginnen met microneedling.

  1. Tijdbesparing!

Zeg nou eerlijk, wie heeft er tegenwoordig nog tijd om naar een salon te gaan? Vaak kan het alleen tijdens werk en na een microneedling behandeling is je gezicht ook behoorlijk rood. Niet echt prettig om mee een vergadering in te lopen. De behandeling bij een salon duurt zo’n dertig minuten tot een uur. Dit is onnodig tijdrovend, aangezien je bij een behandeling vanuit het comfort van thuis dezelfde resultaten kunt bereiken in een fractie van die tijd. Daarnaast moet je bij een salon afspraak minimaal drie tot zes keer terugkomen. In plaats daarvan kun je gemakkelijk elke avond voor het slapen gaan een afspraak met jezelf maken. Je hebt slecht een paar minuutjes nodig om dezelfde resultaten te bereiken.

  1. Bespaard geld!

Microneedling is geen eenmalige behandeling. Deze behandelmethode kost tijd om echt zichtbare resultaten te krijgen. Elke keer creëer je microkanalen in de huid om de productie van collageen te stimuleren. Bij professionele behandelingen heb je minimaal drie sessies nodig en voor sommige wel zes. Prijzen per behandeling zijn verschillend maar liggen tussen de €100 - €300 euro. Met onze set is maak je een investering waar je voor een lange tijd mee kunt doen.

  1. Vereist weinig of geen downtime

Zoals eerder aangekaart, wordt je huid na een professionele behandeling erg rood. Wanneer je naar kantoor gaat of op het schoolplein wacht, zal je soms wat gekke blikken krijgen. Daarnaast zijn deze behandelingen ook pijnlijker en zal je huid geïrriteerd raken. Microneedling vanuit huis is véél minder ingrijpend. Dit komt omdat je minder lange naalden gebruikt vanwege de veiligheid. Hierdoor krijgt je huid een lichte blos en zal je de volgende dag er niks meer van zien.

  1. Huidverzorgingsproducten trekken dieper in uw huid

Wanneer je de microneedling behandeling thuis gebruikt, maak je microkanalen in de huid. Direct na het rollen met de Skin Roller breng je je favoriete crème of serum aan en wordt deze tot wel 300% beter opgenomen dan wanneer je geen Skin Roller gebruikt. Hierdoor zullen de ingrediënten beter hun werk doen en als extra voordeel kun je ook nog eens langer met uw crème of serum doen!

  1. Microneedling thuis is pijnloos

Misschien wel het grootste voordeel van allemaal, is dat microneedling thuis pijnloos is. Bij een salon wordt je huid voor de behandeling verdoofd, maar de pijn na de behandeling is wel te voelen. Dit komt omdat ze veel langere naalden gebruiken dan bij thuisbehandelingen. De Skin Roller voor thuis komt enkel met de 0,2mm en de 0,5mm naaldlengte. Langere naalden worden absoluut afgeraden om thuis te gebruiken! Door deze korte naalden gaat je huid niet irriteren en zullen er geen blauwe plekken ontstaan. Belangrijk om te weten is dat je geen druk op de Skin Roller hoeft uit te oefenen, laat het gewicht van het gereedschap zijn werk doen.

  1. Gebruik in privacy

De thuisbehandeling kan niet alleen op het gezicht gebruikt worden, maar ook op het lichaam. Door de naaldkop 0,5mm Body kan de Skin Roller omtoveren tot een Body Roller! Hierdoor kunt u uw cellulitis, striae en littekens op uw lichaam verminderen in het comfort van uw huis in volledige privacy!

 

Shop de Skin Roller hier!