Skin Roller

MAXIMALE HUIDVERZORGING MET MICRONEEDLING - 0,5 MM
SKU
OBSK20001
59 €
Gratis verzending vanaf €30 | Levering binnen een werkdag | Garantie resultaats

Let op! Vanwege drukte is de levertijd 2-3 werkdagen

Maximaliseer uw huidverzorging met onze Skin Roller die de vernieuwing van huidcellen en de productie van collageen en elastine stimuleert, wat resulteert in snelle en zichtbare resultaten. Microneedling is een zachte techniek die het natuurlijke genezingsproces van de huid stimuleert door microkanalen in de huid te creëren. Wanneer u uw serum na uw behandeling aanbrengt, zal uw huid de actieve ingrediënten tot 300% meer absorberen dan wat een onbehandelde huid doet. De Skin Roller werkt effectief en verstevigend op fijne lijntjes, rimpels, pigmenten, littekens en vergrote poriën.

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPES / MAT & DOFFE HUID / FLEXIBELE HUID / PREMATURE VEROUDERDE HUID

✓ Minimaliseert fijne lijntjes, verhoogt stevigheid en veerkracht

✓ 300% betere opname van je serum

✓ Verhoogt de productie van collageen en elastine

✓ Stimuleert celvernieuwing

✓ Vermindert acnelittekens en vergrote poriën

Verwisselbare naaldkop (Face 0,5 mm) die geschikt is voor alle huidtypes is inbegrepen. U kunt de naaldkop eenvoudig vervangen wanneer u klaar bent na de behandeling van 2 maanden en u een nieuwe behandelingsperiode wilt starten.

Gegevens

Skin Roller en microneedling - hoe werkt het?

Microneedling is een zachte manier om het eigen natuurlijke genezingsproces van de huid te stimuleren en celvernieuwing te versnellen door een "verwonding" aan het huidoppervlak te simuleren, die op zijn beurt verschillende processen in de huid in gang zet.

Wanneer u uw Skin Roller (ook wel dermaroller genoemd) gebruikt, dringen honderden micronaaldjes de bovenste huidlaag binnen wat naast een verhoogde celvernieuwing ook bijdraagt aan een verhoogde productie van collageen en elastine en een tot wel 300% betere opname van direct daaropvolgende huid verzorgingsproducten zoals serum, gezichtsmasker of olie.

Behandel gebieden voor Skin Roller met Needle Head 0.5 mm Face

 • Acnelittekens en andere oppervlakkige littekens
 • Ongelijkmatige pigmentatie en huidtextuur
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Vergrote poriën
 • Striae
 • Haaruitval

Let op

Houdt er rekening mee dat Skin Roller niet mag worden gebruikt als u:

 • Zwanger bent of borstvoeding geeft
 • Lijdt aan inflammatoire acne en/of open zweren op uw huid;
 • Lijdt aan een dermatologische aandoening en/of vatbaar bent voor littekens

Materiaal

De naalden zijn gemaakt van Japans chirurgisch staal gelegeerd met sterling zilver. De handgreep is in zink gegoten, waardoor een optimale balans ontstaat.

Studies

Inbegrepen in deze kit

1 x Skin Roller-handvat (compatibel met al onze naaldkoppen)

1 x 0,5 mm voor Face (600 naalden)

Welke naaldkop moet ik gebruiken?

Ongeacht welke naaldkop u gebruikt en of u uw gezicht of lichaam wilt behandelen, de handgreep is compatibel met al onze naaldkoppen.

 • 0,2 mm gezicht - Perfecte naaldkop voor u met een gevoelige en / of dunne huid. Ook aanbevolen voor de jongere huid voor preventieve doeleinden en voor gebruik op de huid rond de ogen die extra gevoelig is. Perfect voor de beginner!
 • 0,5 mm gezicht - Aanbevolen voor diegenen die een maximaal anti-verouderingseffect willen. Perfect om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen, maar ook geweldig voor de huid die een strakker en verstevigend effect nodig heeft.
 • 0,5 mm Lichaam - Dezelfde naaldlengte als voor het gezicht, maar met een bredere naaldkop om grotere delen van het lichaam te kunnen bedekken.

Als u twijfelt maar nieuwsgierig bent, kunt u de behandeling starten met Face 0.2 mm. Als u zich prettig voelt, schakelt u over naar Face 0,5 mm voor maximale resultaten. Het is uitstekend om de verschillende naaldkoppen op alle delen van het lichaam te gebruiken, zoals decolleté, handen of knieën. Test het zelf en volg de instructies en routines zorgvuldig.

Instructies

Lees en volg altijd de instructies en aanbevelingen zorgvuldig voordat u met uw behandeling begint.

Hygiëne is van vitaal belang

Hygiëne is van het grootste belang bij het werken met micronaalden. Zorg er altijd voor dat uw dermoller voor gebruik wordt schoongemaakt en bewaar deze altijd met de meegeleverde plastic hoes. Gebruik het gereedschap op een schone en droge huid. Voor gemakkelijke snelle reiniging - gebruik Sanitizing Spray (opmerking niet inbegrepen).

Hoe vaak moet ik mijn dermaroller gebruiken?

Om maximale resultaten uit uw behandeling te krijgen, is het belangrijk om geduld te hebben, consistent te zijn en om de huid tussen de beurten te laten rusten, dit is wanneer de resultaten komen! Wij bevelen de volgende regelingen aan:

 • Gebruik de dermaroller eenmaal per dag (in de avond), gedurende vijf opeenvolgende dagen.
 • Laat de huid rusten en herstel gedurende vijf dagen. Begin vervolgens vanaf het begin met vijf dagen en vijf dagen rust.
 • De 5/5 cyclus moet 2 maanden herhaald worden en laat uw huid daarna minimaal 1 maand rusten.
 • Als u vervolgens een nieuwe cyclus wilt starten, raden we u aan over te schakelen naar een nieuwe naaldkop voor het beste effect en resultaat. U vindt hier alle afzonderlijke naaldkoppen.

Stap voor stap

 1. Voer je gebruikelijke reinigingsroutine uit en droog je huid.
 2. Rol met een gelijkmatige druk in totaal 2-4 minuten heen en weer over de huid. Zet extra druk op probleemgebieden en rol in verschillende richtingen voor het beste effect; verticaal, horizontaal en diagonaal en van links naar rechts en vice versa.
 3. Breng na gebruik van de Skin Roller een serum (bij voorkeur Face Serum of Rejuvenating Serum) aan op behandelde gebieden of op het hele gezicht. De microkanalen gecreëerd door de naalden zijn het meest ontvankelijk gedurende de eerste 3-5 minuten. Voor het beste effect laat u uw serum 15-60 minuten alleen op de huid inwerken voordat u andere huidverzorgingsproducten aanbrengt. Gebruik uw serum ook tijdens de "rustdagen".
 4. Tijd voor schoonmaken! Zorg er altijd voor dat de dermaroller schoon is voor en na de behandeling, gebruik bijvoorbeeld Sanitizing Spray
 5. Bewaar tussen de behandelingen de naaldkop in de plastic hoes.


Tip! Probeer onze Microneedling patches met 100% Hyaluronzuur voor een extra specifiek behandelend effect onder de ogen.

Video Instructor
video
play
video
play
play
VAN DOF NAAR GLOW
Charlotta Flinkenberg heeft onze Skin Roller getest
Charlotta heeft onze Skin Roller tijdens een behandelperiode getest en vervolgens met Netstyle gedeeld hoe zij de gehele behandeling heeft ervaren en ook het resultaat ervan. “Ik heb dit product getest toen het vele jaren geleden op de markt kwam en was toen tevreden met het resultaat. Maar mijn huid is sindsdien erg verouderd…
VEELGESTELDE VRAGEN OVER MICRONEEDLING
Weet u niet zeker of dit iets voor u is? Vind hier de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen.
Show More

Gerelateerde producten

Regenerating Cream
NIEUW!
Skin Roller van Swiss Clinic

Voor velen zijn we vooral bekend als degenen die de micronaaldbehandeling met Skin Roller uit de kliniek hebben genomen en deze hebben aangepast voor thuisgebruik. En dat is misschien niet zo vreemd. Sinds de start in 2012 hebben we wereldwijd meer dan een half miljoen micronaaldbehandelingen geleverd. We zijn gepassioneerd door Microneedling en het zal altijd in ons DNA zitten. Maar dat is niet alles wat we doen.

Het is echt heel simpel. Voor jezelf zorgen mag niet omslachtig zijn, tijd kosten of het shirt kosten. Onze producten (of behandelingen zoals we ze noemen) zijn geïnspireerd op populaire behandelingen die je meestal in schoonheidssalons aantreft. Maar aangepast voor thuisgebruik

​Dus of u nu op zoek bent naar een witte glimlach, lange dikke wimpers, dik mooi haar, een natuurlijke bruine kleur of geavanceerde, professionele huidverzorging, u vindt het bij ons. Alles is online beschikbaar, zodat u snel en eenvoudig uw producten kunt doorklikken, waar u ook bent en waar u ook woont. Onze focus ligt niet op het hebben van het grootste assortiment. Voor ons zijn resultaat en ervaring alles bij het ontwikkelen van onze producten. Als u op een ochtend na een micronaaldbehandeling het gevoel in de huid heeft ervaren, weet u wat we bedoelen.