Magazine

Hier lees je alles wat te maken heeft met de huid, huidverzorging en thuisbehandelingen. Lees meer over wat we bedoelen met het naar huis brengen van de beauty kliniek. Wij helpen u de juiste te vinden tussen onze producten, verschillende ingrediënten en inhoud die passen bij uw huid en wat u wilt bereiken met uw behandelingen.

Innovatieve beauty behandelingen voor thuis. Lees meer
Back to Article
11 Mar 2020

De belangrijke verschillen tussen Swiss Clinic Skin Rollers en andere dermarollers die online beschikbaar zijn.

11 Mar 2020
dermaroller
  1. Multifunctioneel

De Skin Roller 3-in-1 komt met drie verschillende naaldkoppen. Je krijgt dus drie verschillende dermarollers! Een 0,2mm voor rond de ogen of wanneer je net begint met de behandeling. De 0,5mm voor het beste anti-aging effect en de 0,5mm voor het lichaam. Op deze manier kan je je gehele lichaam behandelen. Prijs voor deze roller is €79,-, maar je betaald eigenlijk €26,- per roller!

  1. Veiligheid

Elk hulpmiddel dat thuis, op de huid moet worden gebruikt, moet voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze Skin Rollers zijn vervaardigd om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen; ze worden met de hand geassembleerd, terwijl 5 computergestuurde meetmachines en een laserscansysteem toezicht houden op het proces om de kwaliteit te controleren en ervoor te zorgen dat de hoge normen worden gehandhaaft. Al onze leveranciers worden regelmatig geïnspecteerd en zijn ISO 9001 gecertificeerd.

  1. Naaldlengte (0,5mm of minder)

Voor persoonlijk gebruik, thuis, is het belangrijk om de naaldlengte op 0,5 mm of minder te houden. Iets langer dan dat mag alleen worden gebruikt door gecertificeerde huidtherapeuten, omdat ze voorbij de epidermis (de buitenste laag van de huid) binnendringen.

* Sommige producten beweren dat een groter aantal naalden op een dermaroller gunstig is. Dit is niet noodzakelijk zo, het is gewoon een esthetisch of ergonomisch aspect. Hoe meer u het apparaat rolt, hoe meer microkanalen u maakt. Met meer naalden hoeft u niet zoveel te rollen, maar u kunt exact hetzelfde effect bereiken met een paar keer extra rollen met een apparaat met minder naalden.

  1. Materiaal (sterling zilver)

Swiss Clinic is de enige leverancier van dermarollers die zijn vervaardigd met behulp van een tweestaps galvaniseermethode. De basis van de naald is gevormd in roestvrij staal, vervolgens geplateerd in sterling zilver. Dit is gunstig omdat zilver zachter is en daarom de naald precies zo kan worden gevormd als gewenst. Bovendien vermindert zilver het risico op allergische reacties.

Houd er rekening mee dat het geheim achter onze thuisbehandelingen de combinatie is van de Skin Roller en de bijbehorende serum. De serums zijn specifiek ontwikkeld om op specifieke huidproblemen te reageren en ze worden na dermarolling tot 300% meer in de huid opgenomen dan bij een onbehandelde huid.

  1. Hygiëne

Bij onze Skin Roller is het mogelijk om de naaldkoppen te kunnen vervangen. Bij vele andere dermarollers op de markt is dat niet mogelijk. Na een behandelperiode van 2 maanden raden wij aan om de naaldkop te vervangen. De naaldjes worden namelijk bot en er kan viezigheid in komen. Om de behandeling dus veilig uit te voeren wordt aangeraden om een nieuwe kop te bestellen.